Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Εξοχής και την Ακαδημία Γιώτσα, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη αν και προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Μπατζώνη στο 5′ είδε τους φιλοξενούμενους να “γυρίζουν” το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Καζακλάρης στο 20′ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Αστέριου Γιώτσα και έκανε το 1-2 στο 40′.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 χάρη σε γκολ του Μπαμπατζιάνη στο 72′, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Έτσι, ο Ερμής απέκτησε “συγκάτοικο” στην 1η θέση της βαθμολογίας τον Απόλλωνα Ράχης, με τις δύο ομάδες να έχουν από 40 βαθμούς, ενώ η Ακαδημία Βατανιακός 1978 τους ακολουθεί σε απόσταση… αναπνοής με 39′.

Η Ακαδημία Γιώτσα έφτασε τους 23 βαθμούς και έμεινε μόνη της στην 5η θέση του πίνακα, έχοντας πλέον διαφορά 2 βαθμών από την 7η Αναγέννηση Σβορώνου.

Ο Ερμής ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 88′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Σέου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Διονύσης Τοκατλίδης): Δεληγιαννίδης Α., Γαλανός (46′ Βασιουρής), Σαββίδης Χ. (68′ Χωλίδης), Σαρηγιαννίδης, Σόβα, Ζαμαντζάς, Μπαμπατζιάνης, Shehu, Εγγλέζος, Μπατζώνης, Σαββίδης Κ..

Ακαδημία Γιώτσα (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Ανυφαντής, Μπατζογιάννης, Καζακλάρης, Δάλλας (76′ Μίγκος), Παπαγιάννης, Αετός, Καραθάνος, Στεφανίδης, Γερονάτσιος, Σταυρογιάννης (65′ Κατσίμπουρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This