Επιλογή Σελίδας

Ο αποδεκατισμένος ΑΟ Τρίκαλα, με τους παίκτες που προπονούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες και με την διοίκηση απούσα, κατάφερε και πήρε την ισοπαλία κόντρα στον Πανσερραϊκό με σκορ 1-1.

Οι “κυανέρυθροι” αν και βρέθηκαν πίσω… κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολάρα του Ελευθεριάδη με ορισμένους παίκτες να επιτίθενται φραστικά κατά του Ηλία Αϊβάζογλου μετά το τέρμα.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά… χωρίς επιτυχία καθώς η αμυντική λειτουργία του ΑΟΤ ήταν πολύ καλή.

Με το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΟΤ αποθέσωαν τους παίκτες καθώς πανατες αναγνωρίζουν την υπερπροσπάθεια που κάνουν σε κάθε ματς.

Το φιλμ του αγώνα

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Από σέντρα το Μέσι, ο Παπαβασιλείου έκανε το σουτ αλλά ο Περλιέσι απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια

17′ Νέα απόκρουση του Περλιέσι σε συρτό σουτ του Μέσι που πλαγιοκόπησε την άμυνα από τα αριστερά

29′ ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο Περλιέσι πέταξε τη μπάλα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Ριζογιάννη αλλά… οι παίκτες του Πανσερραϊκού εκτέλεσαν το πλάγιο με τον Κανίς να χάνει μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

39′ ΓΚΟΛ για τον Πανσερραϊκό! Ύστερα από σέντρα του Μέσι και σουτ του Κανίς, ο Περλιέσι απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ρολάντο έκανε το 0-1

45+1′ ΓΚΟΛ για τον ΑΟ Τρίκαλα!!! Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1

57′ Σέντρα σουτ του Μέσι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Περλιέσι

ΑΟ Τρίκαλα (Καβακάς): Περλιέσι, Νιάρος, Ντιαλόσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Πέλκας, Ελευθεριάδης (77′ Γκοβίνας), Ιωαννιδης (90+4′ Ζησόπουλος), Μυλόπουλος, Χειρίτραντας, Μανίσογλου (70′ Μπαξεβάνος).

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο (46′ Βάντερσον), Κρητικός, Έππας (55′ Μαρκιόνι), Μέσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (35′ λ.τ Κόντσι), Ντίαζ.

Πηγή: Goal Τρίκαλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This