Επιλογή Σελίδας

Για 93 λεπτά κρατούσε έναν πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, όμως ο Δοδοντσάκης στο 90’+4′ με προβολή από τη γραμμή της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Λώττα νίκησε τον Σταυρίδη, διαμορφώνοντας το 1-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο AEL FC Arena, για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Έτσι, η ομάδα της Λάρισας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, ισόβαθμη με τον ΑΟ Υπάτου ενώ ο Εθνικός έμεινε στην 5η θέση και τους 23 βαθμούς, με τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη να παραμένει στους 3 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 3′ ο Γιαζιτζόγλου μετά από σέντρα του Τσενικλή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 14′ ο Αλεξίο σέντραρε και ο Γκίκα έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 35′ ο Κοτσιαρίδης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Παπαγιάννης απέκρουσε με γροθιές.

Στο 86′ ο Λώττας έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Σταυρίδη να παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 90’+3′ ο Παπακωνσταντίνου σφύριξε φάουλ του Τουλίκα στον Λώττα, σε μια φάση στην οποία από την κάμερα φάνηκε πως ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού βρήκε μπάλα. Ο Λώττας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το γέμισμα προς την περιοχή της πιερικής ομάδας, με τον Δοδοντάκη να πετάγεται με προβολή στη γραμμή της μικρής περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, “λυτρώνοντας” άπαντες στο “στρατόπεδο” των Θεσσαλών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Μπύρο (Ευρυτανίας) και Φαρμάκη (Φθιώτιδας).

Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο διαιτητής απέβαλε τον σκόρερ της αναμέτρησης, Δοδοντάκη κι έτσι οι Λαρισαίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Τάρτας, Καμπέρης (76′ Αγρόδημος), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Μπάμης (85′ Παπαδόπουλος), Γκίκα (65′ Ναρίνογλου), Μπρακαμόντε (76′ Ζαφειρίου), Αλεξίου, Λώττας, Κακαβίτσης.
Στον πάγκο: Χρηστίδης, Ντάτσι, Μπαλαμούτης, Σταμάτης, Γαργάλας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Καραγκούνης, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Νομικός, Τσενικλής (75′ Μαργαρίτης), Ιντζόγλου, Κατσαμάγκας (85′ Τουλίκας), Κοτσιαρίδης (50′ λ.τ. Μπατζώνης), Κόλα.
Στον πάγκο: Βαβατσιούλας, Χασάπης, Ξυδούς, Καλαϊτζίδης, Φυτόπουλος, Ζουκάν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This