Επιλογή Σελίδας

Καταιγιστική ήταν η Πίνδος Άνω Αγιάννη στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Κατερίνης, επικρατώντας με το ευρύτατο 6-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη πέτυχε από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασε στο “τρίποντο” με το οποίο έφτασε τους 26 βαθμούς “πιάνοντας” τον Απόλλωνα Λιτοχώρου στην 4η θέση.

Οι Σταθμιώτες έμειναν στους 13 βαθμούς όσους έχει και ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα, με τις δυο ομάδες να παραμένουν στην 8η θέση.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Παπαζήσης στο 14′.

Στο 38′ ο Παπαργυρίου έκανε το 2-0 για την Πίνδο.

Η ομάδα του Άνω Αγιάννη έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 3-0 χάρη σε γκολ του Γιαννή στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 48′ με γκολ του Κότσι.

Στο 62′ ο Μαντζαρίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Ο “χορός των γκολ” “έκλεισε” στο 65′ με τον Φωκαΐδη να “γράφει” το τελικό 6-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Σκαμπαρδώνη και Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος (66′ Σιούντας), Παπαζήσης (70′ Παπαδόπουλος), Παρμακτσίδης Κ., Κακκάρας Σ. (70′ Σύρπης), Παρμακτσίδης Π. (60′ Μαντζαρίδης), Αμπατζίδης, Κότσι (70′ Καρράς), Γιαννής, Φωκαΐδης.

Εθνικός Κατερίνης: Μυστρίδης, Δελίδης (65′ Τσαταλμπάς), Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Δεληγιαννίδης, Καραγκούνης (65′ Μητσιόπουλος), Τζιάμας (48′ Στύλος), Βαρνάς (80′ Παπαδόπουλος), Bostanxhi, Κατσαβάκης (24′ Modiga).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This