Επιλογή Σελίδας

Νίκη που τον διατηρεί στο +5 από την 7η θέση πήρε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου κερδίζοντας με 2-1 εκτός έδρας τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Λόφου έφτασε τους 23 βαθμούς και παραμένει στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την 4η θέση εκεί όπου βρίσκονται ο Απόλλων Λιτοχώρου και πλέον και η Πίνδος Άνω Αγιάννη με 26 βαθμούς.

Η ομάδα του Ολύμπου έμεινε στην 8η θέση και στους 13 βαθμούς, όσους έχει και ο Εθνικός Κατερίνης.

Το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες στους θεατές που παρακολούθησαν τη συνάντηση ήταν καλό, με αρκετές φάσεις, οι οποίες ανέδειξαν σε πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες, με τους Λοφίτες να έχουν την υπεροχή στο α’ ημίχρονο.

Στο 19′ ο Μέλλιος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα από αριστερά άνοιξε το σκορ για τον Γεωργάκη Ολύμπιο, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ ημίχρονο, όμως δε μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και στο 90′ ο Ευαγγελόπουλος, σε αντεπίθεση, με ατομική ενέργεια από δεξιά και όμορφο τελείωμα “έγραψε” το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα ήταν να μειώσει σε 1-2 με πλασέ του Μιχαλίτσιου κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε φύγει από τα χέρια του Α. Μπαλαούρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Ευαγγέλου (20′ Τσακνάκης Κ.Χ.), Κουτσής, Μπουτογιάννης, Περδίκης, Ζαρογιάννης (85′ Μιχαλίτσιος), Τόκας, Αμανατίδης, Τσιούχας (85′ Τσακνάκης Κ.Δ.), Κουλιανόπουλος (85′ Σαφέτης), Τσουρέκας, Μπαμίχας (54′ Κατσιούλας).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Π. (63′ Τσιμπούκας), Μπαλαούρας Α. (81′ Καρτσαμπάς), Κουμαντζιάς Β., Ίτσιος, Μέλλιος, Πανωλής, Ευαγγελόπουλος, Κώστας, Ναλμπαντίδης (88′ Μπαλαούρας Δ.), Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This