Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Βαρβούτη στην τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Σβορώνου, με τους Σβορωνιώτες να επικρατούν 4-2 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, στο πλαίσιο του 1ου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας έθεσαν τις βάσεις για την πρόκριση, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά τα οποία τους ήθελαν να είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Λοφίτες που είναι η μοναδική ομάδα της Β’ κατηγορίας που συνεχίζει στον θεσμό.

Το 1-0 για τον ΓΑΣ σημείωσε ο Δελαβερίδης με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έπειτα από σέντρα του Καραμανώλα και κεφαλιά – πάσα του Καρτσαμπά.

Στο επόμενο λεπτό (31′), ο Κυπαρίσσης ζευγάρωσε τα τέρματα για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι υποδείχθηκε για χέρι ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων εντός της μεγάλης τους περιοχής.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος αντέδρασε άμεσα και στο 33′ ο Δ. Καρτσαμπάς μείωσε σε 2-1 εκμεταλλευόμενος εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Η ομάδα του Σβορώνου έφτασε στο 3-1 με κεφαλιά – ψαράκι του Σαρρή στο 64′, έπειτα από σέντρα του Καραμανώλα.

Στο 85′ ο Ναλμπαντίδης μείωσε σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, αποφεύγοντας και τον Παπατολίκα και σκοράροντας στο κενό τέρμα.

Ο Ζώβληκας, όμως, στο 90’+3′ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τροΐρη, διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τον ΓΑΣ Σβορώνου δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων για τη ρεβάνς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τον Αδαμαντίδη και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου: Αδάμος (61′ Παπατολίκας), Βούλγαρης Χ., Γκαράτζιας, Κωτσιόπουλος (65′ Βούλγαρης Ν.), Τριανταφύλλου, Δημητρουλόπουλος (65′ Τροΐρης), Καρτσαμπάς Α., Ζώβληκας, Κυπαρίσσης (61′ Σαρρής), Δελαβερίδης, Καραμανώλας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Καρτσαμπάς Δ. (35′ Δασκαλάρας – 75′ Τσιμπούκας), Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Β., Μπαλαούρας Ε., Μπαλαούρας Δ. (87′ Κουμαντζιάς Λ.), Κώστας, Πανωλής, Νούλας, Ναλμπαντίδης, Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This