Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ συνέχισε με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επικράτησε στη Φιλιππούπολη του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 0-2.

Η «βασίλισσα» παραμένει στη 2η θέση του Βορείου ομίλου, με έξι βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Βέροια (42 έναντι 36). Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ ο Όγκμποε ήταν και πάλι πολύ καλός πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη με 0-2.

Το α’ ημίχρονο έφυγε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, για να «μιλήσει» ο Όγκμποε στην επανάληψη και ν’ ανοίξει το σκορ στο 61′ με κεφαλιά.

Τρία λεπτά αργότερα και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι «κυανόλευκοι» από το 0-1, ο άσος των «βυσσινί» με σουτ βρήκε ξανά δίχτυα και η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ο Μάριος Όγκμποε στο 74′ είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ να πετύχει χατ – τρικ στην αναμέτρηση, βλέποντας όμως τον Αστρά να τον κερδίζει.

Ο Απόλλων Λάρισας, από την πλευρά του, με 16 βαθμούς βρίσκεται στη 13η θέση. Η ΑΕΛ ήταν σαφώς ανώτερη, πάτησε γκάζι στην επανάληψη και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη.

Η ομάδα της ΑΕΛ είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ. Ο Απόλλων Λάρισας το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά επιθετικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία με ιδιαίτερες αξιώσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Σπυρόπουλο του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Λουκάς (90′ Πετράκης), Γιαννίτσης, Καλούσης, Τιμπουέ, Λίταινας, Χατζής, Νούσιος (85′ Σούλτσε), Μπαλογιάννης (90′ Ποτόσογλου), Σταματής, Ζιάκας (80′ Λεμάνγκρ).

ΑΕ Λάρισας (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ (65′ Θεολόγου), Γκοτζαμανιδης, Ηλιάδης (70′ Μαξιμένκο), Παπαγεωργίου Αθ. (60′ Μαυριάς), Γιάκος (60′ Παπαγεωργίου Κ.), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Όγκμποε.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This