Επιλογή Σελίδας

Στις νίκες επανήλθε η Αναγέννηση κερδίζοντας το απόγευμα της Τετάρτης (16/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας για την 19η αγωνιστική την Καβάλα με 1-0.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και κατάφεραν με καλή παρουσία να πάρουν αυτό που ήθελαν από το παιχνίδι επί ενός αντιπάλου που φυσικά η απόδοσή του δεν έχει καμία σχέση με την βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες που παρατάχθηκαν με στόχο τη νίκη και δημιούργησαν αμφότερες αρκετές τελικές με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω. Η Αναγέννηση είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Δημούτσο και ήταν ιδιαίτερα πιεστική στο τελευταίο δεκάλεπτο καταφέροντας να πάρει προβάδισμα στις τελευταίες φάσεις του ημιχρόνου, Σημειώνουμε ότι αμέσως νωρίτερα το γήπεδο πήρε “φωτιά” από απόφαση του διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της φιλοξενούμενης.

Καλό παιχνίδι είχαμε και στο β’ μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ ωστόσο είχαμε λιγότερες τελικές εκατέρωθεν. Η Αναγέννηση από την πλευρά της έδειξε εμπειρία στη διαχείριση του προβαδίσματος και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με εξαίρεση την τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα:

1′ Σουτ του Αμούρ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκέκα

3′ Καλό σουτ του Καϊουμπί η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

5′ Σουτ Κουτρουμάνου έδιωξε ο Κυρίτσης τη μπάλα πάνω από το δοκάρι σε κόρνερ

27′ Συνατό σουτ του Γκίνη έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση

28′ Ατομική προσπάθεια του Σταμένκοβιτς και σουτ από καλή θέση, εξουδετέρωσε εύκολα ο Γκέκας

36′ Σουτ του Δημούτσου από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας και ο Μπιανκόνι που πήρε τη μπάλα σε πλεονεκτικό σημείο δέχθηκε μαρκάρισμα από πίσω με τον διαιτητή να δείχνει “παίζεται” και τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται έντονα. Οι διαμαρτυρίες και η διακοπή του αγώνα περί τα 10 λεπτά.

45+2′ Ο Μπιανκόνι πήρε μπάλα με πλάτη, γύρισε και σούταρε προς της εστία αλλά έδιωξαν οι αμυνόμενοι σε κόρνερ

45+5′ Εκτέλεση φάουλ από τον Βιντάλ, κεφαλιά του Μπιανκόνι εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Καβάλας

45+9′ ΓΚΟΛ 1-0 Ατομική προσπάθεια του Δημούτσου, σουτ του Πολίτη απεκρουσε ο τερματοφύλακας σε κορνερ. Στην εκτέλεσή του από Βιντάλ κεφαλιά του Λαρρέα και 1-0 για την Αναγέννηση

50′ Σουτ από τον Δημούτσο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, άουτ

54′ Προβολή του Σαμπανίδη μετά από γέμισμα, εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Γκέκας

85′ Σουτ του Πολίτη από τον άξονα, βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα

90+1′ Σουτ του Σταμένκοβιτς από πολύ καλό σημείο μέσα από την περιοχή όπου ο Γκέκας στη γωνία κράτησε το μηδέν

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περ. Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Λαρρέα, Κοτσώνης, Κουτρομάνος, Μπάλλας, Δημούτσος (60′ Μπενγκόα), Βιντάλ (75’Μανιός), Μπαντιμπαγκά (29′ Πολίτης), Γκίνη, Μπιανκόνι (75’Μπραμπίγια)

ΑΟ Καβάλα (Αλ. Νούρι): Κυρίτσης, Αρμάλας (80′ Χοσεϊνπουρ), Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης (64′ Ρέτσος), Καραγιάννης (64′ Σπάσιτς), Αμουρ (46’Σαμπανίδης), Εβερτ, Οκάν (46’Μπελεβώνης), Καϊουμπί, Σταμένκοβιτς

Πηγή: Καρδίτσα Live

Pin It on Pinterest

Shares
Share This