Επιλογή Σελίδας

Του Βλάση Καμπάνη

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ Β’ από το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών καθώς επικράτησε με 1-2 επί του Πανσερραϊκού για τη 19η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο «Δικέφαλος» είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 26′ καθώς ο Τσαούσης έβγαλε σέντρα και ο Παναγιώτου με κεφαλιά κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη για το 0-1. Τα «λιοντάρια» ανέβασαν την απόδοσή τους προσπαθώντας να βρουν την ισοφάριση αλλά έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα Μπουργάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η μακεδονική ομάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στο 71′, με γκολ του Έππα ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκε στους «ασπρόμαυρους» καθώς στο 82′, ο Σαλαμούρας βρήκε τον Σμυρλή και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον Καβουσάκη για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-2.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ Β’ βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς ενώ αντίθετα ο Πανσερραϊκός καταλαμβάνει τη 12η θέση με 16 πόντους, ισόβαθμος με τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Την επόμενη, – 20η- αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Β’ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 14:45 στο γήπεδο της Ευκαρπίας ενώ αντίστοιχα ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενηθεί, την ίδια ημέρα και ώρα, από τα Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο της θεσσαλικής πόλης.

Πανσερραϊκός (Αγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Καραμπέρης (63’ Εππάς), Μαρκιόνι (82’ Βάντερσον), Κόντσι (63’ Ντίας), Μέσσι, Παπαβασιλείου, Κανίς.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης Γρόσδης (46’ Σαλαμούρας), Τσαούσης, Φασίδης (61’ Σμυρλής), Πανίδης (46’ Γαϊτανίδης).

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This