Επιλογή Σελίδας

Με την Αταλάντη στη Φθιώτιδα αγωνίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (13/2) ο Ατρόμητος Παλαμά στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Παλαμιώτικος σύλλογος πήρε σπουδαίο διπλό με 0-1 στην Αταλάντη και παρέμεινε “ζωντανός” στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή ο Αλέξης Αρχοντής στο 66′.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι και πέρα του γκολ είχαν τρεις ακόμη μεγάλες στιγμές.

Αρχικά, στο 54′ όταν ο Αρχοντής έπιασε την κεφαλιά ο Μπαλτάς πήρε το ριμπάουντ έκανε το πλασέ όμως πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί της Αταλάντης.

Στο 68′ ο Κατσιγιάννης βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο.

Ο Σιβέριο στο 81′ δεν κατάφερε σε τετ α τετ που είχε να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενοι οι οποίοι ωστόσο έφυγαν από την Φθιώτιδα με το πολύτιμο 0-1.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σαλιάι με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στο 90′.

Την προσεχή Τετάρτη (16/2, 15:00) ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Υπάτου εκτός έδρας σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση, ενώ την Κυριακή (20/2, 15:00) το ματς στον Παλαμά με τη Δήμητρα είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς.

Η νίκη του Ατρόμητου ήταν αφιερωμένη στον Ερβίστ Μετούσι που έγινε μπαμπάς μια υγιέστατης κόρης.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Έμερσον (67′ Κουρτεσιώτης), Μπούσδρας, Οικονόμου, Μπασιάκας, Κατσιγιάννης (82′ Αναγνώπουλος), Σιβέριο, Αρχοντής, Αλτάνης (32′ λ.τ. Μπαλτάς), Κοντός (82′ Ζάγκος Τ.).

Πηγή: Καρδίτσα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This