Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Δήμητρα στην επιστροφή της στο γήπεδο της Ευξεινούπολης από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας.

Το ματς είχε πολλές κάρτες με τον κ. Κολορίζο να βγάζει κίτρινες με το …τσουβάλι σε παίκτες και πάγκο και πραγματικά θα έχανε κανείς το μέτρημα εάν το επιχειρούσε. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά κι από τις δύο εστίες, ενώ και η κατάσταση του γηπέδου, δεν βοήθησε στο να παιχτεί «στρωτό» παιχνίδι. Η Δήμητρα βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από την εκτέλεση ενός έμμεσου που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Στο 18’ ο Στεφανής γύρισε τη μπάλα προς τον Σταυράκη με το γόνατο, ο τερματοφύλακας της Δήμητρας μπλόκαρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και από τη δεξιά πλευρά. Ο πρώτος επόπτης σήκωσε τη σημαία του και υπέδειξε, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο Στεφανής γύρισε τη μπάλα με το «καλάμι» κι όχι με το γόνατο, με παίκτες της Δήμητρας να πέφτουν πάνω στον επόπτη και μετά από κάποια λεπτά έγινε η εκτέλεση από τον Λώττα μέσα στην περιοχή, παίκτες των φιλοξενουμένων έκαναν τρία σουτ κάποια κόντραραν, ένα το έβγαλε ο Στεφανής με προβολή πάνω στη γραμμή με τον προωθημένο Γκαλίτσιο να καταφέρνει να σκοράρει με σουτ, για το 0-1 στο 21’. Για την Δήμητρα η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν μία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πεπκολάι από το κέντρο, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την αριστερή συμβολή του Παπαγιάννη.

Η επανάληψη άρχισε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία μόλις στο 48’. Ο Πεπκολάι –ένας εκ των διακριθέντων για τους γηπεδούχους- από αριστερά, τροφοδότησε τον Αναστασίου ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Παπαγιάννη να έχει κάνει έξοδο και να διώχνει με τα πόδια. Η μπάλα κύλησε έξω από την περιοχή, με τον Γαλανόπουλο να επιχειρεί δυνατό σουτ, ο Πεπκολάι έκανε προβολή στη μπάλα και της άλλαξε πορεία, για να καταλήξει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ηρακλή Λάρισας. Στο 55’ ο Κακαβίτσης κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του από τον Μπιρμπίλη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή Νόντα Καλορίζο να διστάζει να το σφυρίξει αμέσως, αλλά στη συνέχεια υπέδειξε την άσπρη βούλα με τον Αλεξίου να νικάει τον Σταυράκη, για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Δήμητρα ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με τον νεοεισελθόντα Μπουμπούκη να κάνει ένα γύρισμα από το ύψος της μικρής περιοχής, πάνω στη γραμμή της εστίας και ο Παπαγιάννης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα.

Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε όντας στον πάγκο ο Στεφανής, όπως και ο γενικός αρχηγός της Δήμητρας.

Στο τέλος του αγώνα ο Κουτσούκης αισθάνθηκε αδιαθεσία, κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας, στο οποίο επιβιβάστηκε ο ίδιος με τα πόδια.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράντος (63’ Σιώβας), Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής (24’ λ.τ. Μπιρμπίλης), Καρράς (80’ Μπουμπούκης), Θωμαΐδης (63’ Καμπέρης), Πεπκολάι, Αναστασίου, Βουρδάκης (80’ Δημητρίου), Λάμπος.

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Μπαλαμώτης (50’ Μπαλαμώτης), Κουτσούκης (71’ Καμπέρης), Μπρακαμόντε, Μπάμης, Λώττας, Γκίκα (87’ Παπαδόπουλος), Κακαβίτσης (87’ Ζαφειρίου), Αλεξίου.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This