Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Γιώτα

Στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν η Ν. Αρτάκη παρουσιάστηκε αποφασισμένη και με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Μεγάλοπήρε πολύτιμο τρίποντο στη προσπάθεια που καταβάλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Ευβοιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ από τα αποδυτήρια, εδραίωσαν τη νίκη τους νωρίς και θα μπορούσαν να έχουν κάνει διαδικαστικό το ματς από το πρώτο 20 λεπτο.

Στη πρώτη κιόλας επίθεση οι ‘ερυθροκίτρινοι” πήραν το προβάδισμα με γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Χατζηστάμου γύρισε παράλληλα και ο Μεγάλος σταμάτησε τη μπάλα με πολύ ωραίο τρόπο και εκτέλεσε τον Κουτσιρίμπα για το 1-0.

Στο 10΄ ο Παπαδάκης έκλεψε τη μπάλα λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή και έβγαλε μόνο τον Μεγάλο που πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Στασινόπουλος έδωσε για τον Μεγάλο που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε ο Κουτσιρίμας απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 48΄ ο Παπαδάκης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη περιοχή από μαρκάρισμα του Μπόρα ο διαιτητής Αλαφογιάννης δεν είδε κάτι επιλήψιμο.

Καλό σουτ του Τσιανάκα στο 53΄πέρασε εκτός εστίας.

Στο 64΄λάθος του Μανωλικίδη που τροφοδότησε τον Σιώμο το σουτ ήταν κακό και στη συνέχεια ο Τσούπρος με προβολή έκοψε το τελείωμα του Λίτσου. Στη κόντρα επίθεση ο Χατζηστάμου έκοψε παράλληλα για τον επερχόμενο Παπαδάκη που έκανε προβολή η μπάλα μόλις άουτ.

Από μπαλιά του Ντράγκαν στο 72΄ ο Μεγάλος ξεχύθηκε στην επίθεση, γύρισε παράλληλα προ του Ντελέκου έκοψαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Ο Παπαδάκης σκόραρε στο 76΄από πάσα του Ντράγκαν ο διαιτητής Αλοφογιάννης ακύρωσε το γκολ για χέρι και έδειξε κίτρινη κάρτα στον σκόρερ.

Στο 87΄ εκτέλεση φάουλ Ζαχαρόπουλου και ο Τσούπρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μ. Γκόφας): Μανωλικίδης, Στασινόπουλος, Στάρις (66΄ Γριζανίτης), Τσούπρος, Καραμπάς (54΄ Αντωνάκης), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (79΄ Κατσαρής) , Ντελέκος, Μεγάλος, Ντράγκαν (79΄ Ζαχαρόπουλος), Χατζηστάμου

Θησέας Αγριάς (Δ. Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκούτης, Δημουλάς, Μπόρας (75΄ Κουτσούκης), Αλμασίδης, Παπαδήμος (60΄ Σιώμος), Χατζησταμάτης (83΄ Μασούρας), Καρατσώλης 60΄ Λίτσος) , Κατσιγιάννης, Τσιανάκας,

Πηγή: Star Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This