Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε στο ξεκίνημα με γκολ του Κατσαμάγκα, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΑΟ Υπάτου, με την ομάδα της Βοιωτίας να επικρατεί με 4-1, για τη 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου έμεινε στους 23 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση του πίνακα καθώς είδε τον ΠΟ Φήκης να την ξεπερνάει. Πλέον, ο Εθνικός απέχει 3 βαθμούς από την 8η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό ενώ ο ΑΟ Υπάτου παρέμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σεχολάρι στο 69′, ο οποίος χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο, με το ασθενοφόρο το οποίο κλήθηκε άμεσα να καταφθάνει με καθυστέρηση μίας ώρας.

Η ομάδα του Εθνικού ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με το τέρμα του Κατσαμάγκα και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 37′ οπότε και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με προβολή του Παπαδόπουλου.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 43′ ο Βέρτζος με κεφαλιά έκανε το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα της Βοιωτίας, η οποία ολοκλήρωσε προηγούμενη το ημίχρονο. 

Στο β’ μέρος, οι Κεραμιδιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά όποτε χρειάστηκε ο Βουτσελάς στάθηκε φύλακας-άγγελος για τα καρέ των γηπεδούχων και έτσι, ήταν ο Ταυταρίδης αυτός που βρήκε δίχτυα, στο 86′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, “τελειώνοντας” ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις, ο Καρτσαμπάς με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Το φιλμ του αγώνα:
5′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κατσαμάγκας εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος αμυντικού του ΑΟ Υπάτου και έκλεψε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, πλασάροντας ψύχραιμα τον Βουτσελά και κάνοντας το 0-1.
11′ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταυρίδη.
13′ Μετά από ατομική ενέργεια, ο Μαργαρίτης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων με τη μπάλα να χτυπάει σε πόδια αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.
18′ Σουτ του Μπουντόπουλου, μπλόκαρε ο Σταυρίδης.
19′ Ο Φυτόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά, μπλόκαρε ο Βουτσελάς.
29′ Ο Ταυταρίδης έκανε το δυνατό σουτ το οποίο ήταν πολύ άστοχο.
36′ Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σπηλιώτης έπιασε την κεφαλιά, η άμυνα του Εθνικού δε μπόρεσε να απομακρυνει σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Βέρτζο που έκανε το πλασέ το οποίο κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Σταυρίδη.
37′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου από αριστερά, ο Παπαδόπουλος με προβολή νίκησε τον Σταυρίδη και έκανε το 1-1.
42′ Δυνατό σουτ του Ταυταρίδη, έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Σταυρίδης.
43′ ΓΚΟΛ! 2-1: Έπειτα από σέντρα του Μπουντόπουλου από αριστερά, ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βέρτζος με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1.
45’+1 Σουτ του Ταυταρίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σταυρίδη. 

60′ Οι αμυντικοί του Εθνικού έδιωξαν το επικίνδυνο γύρισμα του Παπαδόπουλου.
61′ Γυριστό σουτ του Σπηλιώτη, η μπάλα έφυγε αρκετά πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Σταυρίδη.
64’Ο Κωτσιαρίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά όμως ο Βουτσελάς απομάκρυνε τη μπάλα που πήρε πορεία προς το τέρμα μετά τη διεκδίκησή της με το κεφάλι από τους Σταγάκη και Κατσαμάγκα.
67′ Δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου απέναντι από τον Σταυρίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των Κεραμιδιωτών.
72′ Εκτέλεση φάουλ του Κωτσιαρίδη, μπλόκαρε εύκολα ο Βουτσελάς.
76′ Δυνατό σουτ του Μαργαρίτη, η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από τα δοκάρια του Βουτσελά.
86′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Ταυταρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 για τον ΑΟ Υπάτου.
90’+4′ ΓΚΟΛ! 4-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζήση, ο Καρτσαμπάς στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωταράς με βοηθούς τους Ανδρέου και Βλατάκη της ΕΠΣ Αθηνών.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Ροκάι (48′), Μπουντόπουλος (63′) και Βέρτζος (68′) του ΑΟ Υπάτου και οι Νομικός (51′), Χατζηδίμπας (60′), Σεχολλάρι (72′) και Κόλα (85′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου (88′ Τσιάτρης), Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σπηλιώτης (88′ Τζαβάρας), Μπουντόπουλος (75′ Ζήση), Ροκάι, Γκούφας (56′ Ζέλεφ), Τατταρίδης, Σταγάκης, Σάνι.
Στον πάγκο: Μπονατάκης, Ποτουρίδης, Γερογιάννης, Νικλητσιώτης, Ματολάρι.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Καραγκούνης, Κόλα, Φυτόπουλος (46′ Χατζηδίμπας), Καρτσαμπάς, Νομικός, Μαργαρίτης (46′ Μπατζώνης), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι (λ.τ. 72′ Ξυδούς), Κωτσιαρίδης, Κατσαμάγκας.
Στον πάγκο: Ζουκάν, Χασάπης, Βαβατσιούλας, Σιδηρόπουλος, Τουλίκας, Καλαϊτζίδης Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This