Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με πολύ σασπένς πάθος, ένταση και δυνατές μονομαχίες Θεσπρωτός και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0.

Ο Θεσπρωτός παρά τις πολλές απουσίες παρουσιάστηκε καλύτερος σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα πού βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή πίεσαν τον Θεσπρωτό με το πλατανόφυλλο όμως να μην επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη να βρουν στόχο κυρίως με την πολύ καλη αμυντική λειτουργία του αλλά και στην αστοχία των Μπαντιμπαγκά, Γκίνη και Πλέγα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Θεσπρωτός βγήκε μπροστά και απείλησε την εστία του Γκέκα με τον Γεωργούση στο 50΄ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Αναγέννηση έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει στο 75′ με τον Γκίνη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κιναλη άλλα ο παίκτης της Καρδίτσας έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και σασπένς καθώς οι φιλοξενούμενοι έψαχναν εναγωνίως ένα γκολ, αφήνοντάς όμως κενά στην άμυνά τους με τον Θεσπρωτό να παίζει στην κόντρα ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα. Καμία όμως απο τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με το 0-0 να μένει μέχρι ο διαιτητής Μπούμπας να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Θεσπρωτό να ξεκολλάει μετά απο τέσσερις αγωνιστικές απο τους 18 βαθμούς και να πηγαίνει στους 19 και οι φιλοξενούμενοί να ανεβαίνουν στους 26 με 4 ματς λιγότερα.

Η επόμενη αγωνιστική είναι την Τετάρτη οπού ο Θεσπρωτός θα φιλοξενηθεί στην Κατερίνη απο τον Πιερικό.

ΑΣ Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Πάνος (46′ Γεωργούσης), Δημήτρουλας, Γκρανσιέρ, Βασιλάκης, Λύγκας (77′ Ρομέρο), Ζιώγας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (70′ Στεργίου), Πούφλης (85′ Βαταμίδης), Μπονίγια’

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κουτρουμάνος (87′ Μαγιατέ), Λαρρέα, Κοτσώνης, Πλέγας, Βιδάλ (61′ Μανιός), Δημούτσος (87′ Μπάλλας), Μπαντιμπανγκά, Γκίνη, Μπιανκόνι (77′ Κουτσιανικούλης)

Πηγή: The Ball

Pin It on Pinterest

Shares
Share This