Επιλογή Σελίδας

Από τους παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα… δεν μπορεί κανείς να έχει παράπονο. Κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν για το καλύτερο κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά όταν ξέμειναν από δυνάμεις δέχτηκαν πίεση και μοιραία ηττήθηκαν με 0-1.

H εικόνα του ματς ήταν ανάλογη με την εικόνα κόντρα στη Νίκη Βόλου. Ο ΑΟΤ μέχρι και στο 65ο λεπτό ήταν καλύτερος, πίεσε, έκανε και κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα απέναντί του είχε έναν τερματοφύλακα που ξεκάθξαρα δεν ήταν σε καλή μέρα.

Από το σημείο που ξεκίνησε να φαίνεται η διαφορά στα βαριά πόδια των “κυανέρυθρων”, ο Απόλλωνας πήρε μέτρα στο γήπεδο ειδικά με την είσοδο του Καραμόκο που πλαγιοκοπούσε τον ΑΟΤ με την πρώτη ευκαιρία. Μάλιστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Σταματής από τον Κεχαγιά και το οποίο ο Χατζής, παρά την υπερπροσπάθεια του Αγριμάκη, μετέτρεψε σε γκολ.

Ο ΑΟΤ πάντως δεν τα παράτησε. Ανέβασε την πίεση και κυνήγησε την ισοφάριση… όσο μπορουσε. Δεν τα κατάφερε, έκανε μια ακόμη εντός έδρας ήττα, την 3η συνεχόμενη και πλέον φαντάζει καταδικασμένος για την συνέχεια καθώς η διοίκηση έχει αφήσει το ban απλήρωτο με συνέπεια να μην μπορεί να γίνει καμία μεταγραφική ενίσχυση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι λιγοστοί φίλοι του ΑΟΤ που βρέθηκαν στις εξέδρες, χειροκρότησαν τους παίκτες φωνάζοντάς τους “ήρωες” καθώς άπαντες γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

7′Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Τρίκαλα.Ο Ευθυμίου από λάθος της άμυνας βγε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Μάντζαρη

20′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ. Ο Μάντζαρης που μέχρι στιγμής είναι ασταθής, έχασε την μπάλα από τον Ευθυμίου αλλά ο παίκτης του ΑΟΤ πλάσαρε άουτ

45′Εκτέλεση φάουλ του Νιάρου, ο Μάντζαρη απέκρουσε με δυσκολία με τους παίκτες του ΑΟΤ να ζητούν γκολ θεωρώντας πως η μπάλα πέρασε την γραμμή

57′Δυνατό σουτ του Χειρίτραντα, απέκρουσε δύσκολα ο Μάντζαρης, στην επαναφορά η μπάλα στρώθηκε στον Πέλκα που… καθυστέρησε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και κόπηκε

74′ Ωραία απόκρουση του Αγριμάκη σε σουτ του Βίγια

75′ Ο Χατζής με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σταμάτης πέτυχε το 0-1

83′ Σουτ του Καραμόκο, μπλόκαρε ο Αγριμάκης

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Κεχαγιάς, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (88’ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας, Πέλκας (74’ Ζησόπουλος), Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (67’ Αουντίνο)

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λούκας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης (66’ Καραμοκό), Γιαννίτσης, Σταματής (82’ Λεμάνγκρ)

Πηγή: Goal Τρίκαλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This