Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου Ελπίδας Ανδρομάχης στα Φωτεινά ο Καλλιθεακός Καλλιθέας και την προσπέρασε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας καθώς επικράτησε με 4-2 του Εθνικού Κατερίνης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση ανέβηκε στη 2η θέση με 31 βαθμούς όσους έχει πλέον και ο Αιγινιακός ο οποίος υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Οι Σταθμιώτες έμειναν στους 13 βαθμούς μαζί με τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα και υποχώρησαν στην 8η θέση καθώς τους προσπέρασε η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Η ομάδα του Εθνικού προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Βαρνά στο 5′.

Στο 43′ ο Τσιτλακίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Καλλιθεακό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο 47′ ο Τσιτλακίδης το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει και με δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε προβάδισμα στους Καλλιθεάτες.

Ο ίδιος παίκτης στο 58′ “έγραψε” το 3-1, κάνοντας χατ τρικ.

Το 4-1 για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 77′ ο Τζιμίκας.

Στο 88′ ο Θωμαΐδης μείωσε για τον Εθνικό Κατερίνης στο τελικό 4-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης (73′ Αμβροσιάδης), Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου (73′ Ελευθεριάδης), Βογιατζής, Παπαδόπουλος Ι., Μαλιώρας (68′ Τσιρακίδης), Ζωγράφος (57′ Κεραμιδιώτης), Τσιτλακίδης (46′ Τζιμίκας).

Εθνικός Κατερίνης: Μυστρίδης, Τσικαδέρης (38′ Καραλής), Παπαδόπουλος Α., Γατσιός (57′ Μεταξάς), Θωμαΐδης, Δεληγιαννίδης, Κουκοδήμος (81′ Μητσιόπουλος), Στύλος, Βαρνάς (81′ Πασκάλι), Bostanxhi, Δελίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This