Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Αιγινιακός που νίκησε 2-1 την Πίνδο Άνω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της μέχρι σήμερας πρωτοπόρου Ελπίδας Ανδρομάχης και την προσπέρασε, έχοντας πλέον προβάδισμα 2 βαθμών (31 έναντι 29) αλλά και με έναν αγώνα περισσότερο.

“Συγκάτοικος” των Αιγινιωτών στην κορυφή του πίνακα είναι και ο Καλλιθεακός Καλλιθέας, ο οποίος υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η Πίνδος έμεινε στους 23 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με γκολ του Καπετάνου.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Φωκαΐδη στο 47′.

Το “τρίποντο” στον Αιγινιακό χάρισε στο 85′ ο Δαραής.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 87′ αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες ο Μιχαηλίδης του Αιγινιακού και ο Γιαννής της Πίνδου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρούζος με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Σ. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Κακατάτσιος, Τσερόλας (80′ Τασιώνας), Παππάς, Δαραής, Καπετάνος, Φιρινίδης (86′ Μιχαηλίδης), Τσολακίδης, Κιρκιλιανίδης, Ορφανίδης (65′ Σεραφειμίδης), Μπουντάνι.

Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Σιούντας, Καραθάνος, Τσιβαλίδης (33′ Παπαζήσης), Μπλιώνας, Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π. (46′ Γρηγοριάδης), Αμπατζίδης, Μαντζαρίδης, Γιαννής, Φωκαΐδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This