Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Ορφέας Φωτεινών που κέρδισε με 1-0 τη μέχρι σήμερα πρωτοπόρο, Ελπίδα Ανδρομάχης “γκρεμίζοντάς” την από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν τη μπάλα να σταματάει τέσσερις φορές στα δοκάρια του Παπανώτα, σε δύο προσπάθειες του Σιώκα και δύο του Τσέτσιλα.

Ό,τι δεν κατάφερε η Ελπίδα, το πέτυχε η ομάδα των Φωτεινών που έφτασε στη νίκη με σουτ του Καλιακού λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, στο 83′.

Έτσι, η ομάδα του Θάνου Τζήμα υποχώρησε στην 3η θέση του πίνακα καθώς Αιγινιακός και Καλλιθεακός νίκησαν και την προσπέρασαν. Οι δυο πρωτοπόροι, όμως έχουν έναν αγώνα περισσότερο καθώς η Ελπίς Ανδρομάχης έκανε το ρεπό της.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Κυριακού και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ορφέας Φωτεινών: Παπανώτας, Μυρωτής, Παπανικολάου Ν., Κουιμτζίδης, Τσιγκαρόπουλος, Παπανικολάου Λ., Καλιακός, Βαϊτσόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Στέφνος, Μπούσιου Γ..

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Κελέρογλου (82′ Καραδήμος), Κουκάρας, Γεωργιάδης, Κατσαντώνης, Μπούσιου Δ., Τσέτσιλας (64′ Λάμο), Κυπαρίσσης, Σιώκας, Παπαδόπουλος (57′ Παπαζήσης), Σκούφας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This