Επιλογή Σελίδας

Ο Αλμωπός Αριδαίας θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι με την Βέροια αλλά οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 2-1 από την ομάδα της Ημαθίας, έχοντας παράλληλα πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα όπως φάνηκε και με την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 6′ το σουτ του Πέττα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη. Μετά το 15λεπτο οι Βεροιώτες ισορρόπησαν και στο 16′ είχαν την πρώτη τους μεγάλη φάση στο παιχνίδι, όταν ο Φοφανά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Αδαμίδης έκανε την προβολή για να διώξει τη μπάλα και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι της εστίας της ομάδας του και στη συνέχεια να περάσει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος και να απομακρυνθεί.

Η πίεση των “κυανέρυθρων” καρποφόρησε τελικά στο 31′ όταν ο Μπλέτσας έπιασε το δυνατό σουτ από μακριά, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σουλιώτη και κατέληξε στον Γιακουμάκη, που με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες με το καλησπέρα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι. Ήταν το 52′ όταν μετά από γύρισμα του Γιακουμάκη από δεξιά, η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Σουλιώτη και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Πασάς γράφοντας το 0-2.

Από εκεί και μετά, ο Αλμωπός είχε την υπεροχή και κατάφερε να κάνει το 2-1 με δράστη τον Ρόβα ενώ στη συνέχεια πίεσε και για το 2-2 αλλά δεν τα κατάφερε.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Σέχου, Γιαλαμούδης (75′ Πρίκας), Ζαχαρός, Κέρθι (75′ Μπακουτσής), Αδαμίδης, Ρόβας, Ρίβας (84′ Καράμπελας), Πέττας (66′ Γιουκούδης), Παρασκευάς.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης (88′ Παπαχρήστος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (63′ Κάτσε), Μούργος (84′ Πόζογλου), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (88′ Δημόπουλος), Φοφανά (63′ Κούατενγκ), Πασάς.

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This