Επιλογή Σελίδας


Η Αλεξία Καλανταρίδου αναδείχθηκε KYANA MVP της 17ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών. Η ακραία του ΑΟ Μαρκοπούλου ήταν η κορυφαία στη νίκη της ομάδας της με 3-0 επί των Αμαζόνων.

Υπενθυμίζουμε ότι η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρησης ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΟΝ Αμαζόνες.

Η Καλανταρίδου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις 9 Φεβρουαρίου είχε 15 πόντους με 14/25 επ., 1 άσσο και 67% υποδοχή με 41% άριστες σε 39 προσπάθειες (χωρίς κανένα λάθος) και κατέκτησε το πρώτο βραβείο MVP στη καριέρα της.

«Αφιερωμένο σ’ αυτούς που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να προσπαθούν»

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και ένα παιχνίδι που περιμέναμε πως και πως. Ξέραμε ότι οι τρεις βαθμοί θα μας έδιναν μία ανάσα για να συνεχίσουμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με το κεφάλι ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι κυνηγούσαμε το σκορ στα δύο πρώτα σετ και ήταν ευχάριστο που κατορθώσαμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Έχουμε δείξει και τον κακό μας εαυτό φέτος και παρασυρόμαστε, όμως με τις Αμαζόνες δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη», σχολίασε για τη νίκη της ομάδας της η Αλεξία η οποία έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση για αυτήν την αφιέρωσε την προσωπική της διάκριση.

«Έχουμε βιώσει την απώλεια φέτος και θέλω να αφιερώσω αυτή τη βράβευση στους ανθρώπους που έχουν να αντιμετωπίσουν την απώλεια δικών τους ανθρώπων, αλλά δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν και παλεύουν καθημερινά. Από κει και πέρα σίγουρα αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στις συμπαίκτριές μου και στην ομάδα του Μαρκόπουλου».

Τέλος όσον αφορά το γενικόιτερο της σχόλιο για τη φετινή Volley League, η έμπειρη ακραία τόνισε: «Από τα έξι χρόνια που παίζω στη Volley League, η φετινή σεζόν είναι η πιο ποιοτική και ανταγωνιστική. Από την πρώτη ομάδα μέχρι και την τελευταία, ενώ είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε ένα πρωτάθλημα με τόσο γεμάτα παιχνίδια και απρόβλεπτα αποτελέσματα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This