Επιλογή Σελίδας

Του Πέτρου Χαριζακλή

Το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ Β και της Καβάλας ήταν σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς και για τις δύο ομάδες. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν έδειξαν ιδιαίτερα πράγματα, πέρα του πρώτου μέρους, και πήραν από ένα βαθμό (1-1). Στον ΠΑΟΚ Β έλειψε η φαντασία και η εκτελεστική δεινότητα του Κούτσια, η Καβάλα είχε πρωταγωνιστή τον Καιούμπι που απασχολούσε την άμυνα του Δικεφάλου ενώ βρήκε το γκολ από στημένη φάση με τον Οκάν. Με αυτή την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ Β έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ η Καβάλα τους 10.

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Μακεδονικού ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να είναι ελαφρώς ανώτερος.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 18ο λεπτό για τους «ασπρόμαυρους», όταν ο Τάχατος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκορντεζιάνι πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι όμως ο Κυρίτσης μπλόκαρε την μπάλα.

Η Καβάλα απάντησε μετά από τρία λεπτά. Ο Οκάν επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ.

Στο 22’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο γκολ. Ο Γκορντεζιάνι έκανε μια τρομερή προσπάθεια από την δεξιά πλευρά, μπήκε μέσα στην περιοχή και πάσαρε στο πέναλτι, ο Χατζηστραβός άφησε με ωραία προσποίηση και ο επερχόμενος Τζίμας με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η Καβάλα απάντησε από στημένη φάση, όταν στο 39’ ο Οκάν εκτέλεσε με αριστοτεχνικό τρόπο τον Μπουργάνη, στέλνοντας την μπάλα από τα 23-24 μέτρα στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, η Καβάλα απείλησε ξανά, με τον Σπάσιτς να βγάζει σέντρα από τα αριστερά, ο Καιούμπι με ωραίο γυριστό σουτ τράνταξε το δοκάρι το οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, παρά μόνο οι δύο ομάδες έβγαλαν κούραση, νεύρα και επιδόθηκαν σε πολλά τάκλιν με αποτέλεσμα τις πέντε κίτρινες κάρτες που έβγαλε ο διαιτητής. Η μοναδική ίσως αξιόλογη φάση ήταν για τον ΠΑΟΚ, όταν στο 72’ ο Τζίμας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

Στο τελευταίο τέταρτο η Καβάλα πίεσε χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει καμιά κλασική ευκαιρία. Στο 92’ ο ΠΑΟΚ έχασε μία τελευταία ευκαιρία. Ο Φασίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουλιεράκης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τάχατος (73’ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σαλαμούρας (83’ Μελετίδης), Τζίμας (83’ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (52’ Γρόσδης), Γκορντεζιάνι.

AO Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Ρέτσος, Σουλεϊμάν (77’ Αμούρ), Μουσίτζα (57’ Χουσεϊνπούρ), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This