Επιλογή Σελίδας

Μια εκπληκτική Ξάνθη, κατάφερε να… σκορπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία και κέρδισε με 5-2, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από νωρίς και συγκεκριμένα το 7ο λεπτό, όταν ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ. Η ροή της αναμέτρησης κινήθηκε σε ίδια πλαίσια, καθώς οι γηπεδούχοι πέταγαν φωτιά.

Πρώτα ο Γκινσάρι έκανε το 2-0 στο 23’ και λίγο αργότερα και πάλι ο Διαμαντόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ ο Τσέλιος 3 λεπτά αργότερα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου βάζοντας ένα ακόμη γκολ, το 4ο για την Ξάνθη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, ο Αλί Μπαμπά κατάφερε να κάνει το 5-0 στο 69’ και στη συνέχεια, οι Ξανθιώτες έριξαν ρυθμό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους χαμηλούς ρυθμούς της αναμέτρησης μετά το 5-0, βρίσκοντας 2 γκολ σε 6 λεπτά, πρώτα με τον Μάνιο και στη συνέχεια με τον Λαρέα στο 74ο και στο 80ο λεπτό αντίστοιχα, σκορ με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση.

ΑΟ Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3′ Αλί Μπάμπα), Παπάζογλου (61′ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72′ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61′ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39′ Μπαντιμπαγκά), Μπενγκόα (60′ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος), Μπραμπίγια (39′ Γκίνη)

Πηγή: Sport Day

Pin It on Pinterest

Shares
Share This