Επιλογή Σελίδας

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Γ’ Εθνική άφησε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, μένοντας στο 0-0 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για τη 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι σε μία ομάδα που παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο να μη δεχθεί γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα μόλις σουτ στο παιχνίδι, στις καθυστερήσεις του α’ μέρους από τον Αντωνόπουλο, το οποίο έφυγε άουτ.

Ο Εθνικός έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Σεχολάρι στο 21′ (σούταρε άουτ) και 41′ (προβολή άουτ μετά από φάουλ Κωτσιαρίδη) και Κατσαμάγκα στο 51′ (απέκρουσε το τετ α τετ ο Καπετάνος) ενώ είχε κι άλλες “επισκέψεις” στα αντίπαλα καρέ τα οποία, ωστόσο δεν παραβιάστηκαν.

Η αλήθεια είναι ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αμβρυσσέα τρεις φορές, αλλα ισάριθμες φορές υποδείχθηκε οφσάιντ από τον διαιτητή Παγώνη, στο 16′, στο 26′ και στο 57′, αποφάσεις που αμφισβητήθηκαν από την πλευρά των γηπεδούχων, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι.

Το τελικό αποτέλεσμα διατηρεί τον Εθνικό στην 4η θέση με 23 βαθμούς και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα του Διστόμου βρίσκεται στους 20 και στην 7η θέση και είναι η τελευταία ομάδα που τη δεδομένη στιγμή είναι σε θέση παραμονής.

Το “φιλμ” του αγώνα
21′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Σεχολάρι να βρίσκεται απέναντι από τον Καπετάνο αλλά να σουτάρει άουτ.
32′ Σουτ του Κωτσιαρίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
36′ Μετά από σέντρα Κωτσιαρίδη από δεξιά, Μαργαρίτης και Μπατζώνης δε μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα με το κεφάι.
41′ Μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Κωτσιαρίδη από δεξιά, ο Σεχολάρι έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
45’+ Σε αντεπίθεση για τον Αμβρυσσέα, ο Αντωνόπουλος έκανε το συρτό σουτ από αριστερά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

51′ Τετ α τετ του Κατσαμάγκα με τον Καπετάνο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αμβρυσσέα.
62′ Σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά, γυριστό σουτ του Μαργαρίτη εν κινήσει, η μπάλα απελπιστικά άουτ.
86′ Συρτό σουτ του Κατσαμάγκα από δεξιά, μπλόκαρε ο Καπετάνος.
90′ Ο Ξυδούς μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά έκανε τη σέντρα αλλά ο Καπετάνος “καθάρισε” τη φάση, μπλοκάροντας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παγώνης με βοηθούς τους Τσακιρόπουλο και Κουντουρά (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Κωτσιαρίδης (81′) του Εθνικού Κατερίνης και οι Βλάχος (60′), Δήμου (63′), Κυπραίος (81′) Αλμπάνης (85′) του Αμβρυσσέα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Καραγκούνης, Κόλα, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Καλαϊτζίδης Ν. (76′ Χατζηδίμπας), Μαργαρίτης (76′ Ξυδούς), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Κωτσιαρίδης (90′ Νομικός), Μπατζώνης (46′ Κατσαμάγκας).
Στον πάγκο: Χασάπης, Ζουκάν, Βαβατσιούλας, Γιαζιτζόγλου, Σιδηρόπουλος.
Αμβρυσσέας Διστόμου (Γιάννης Λύτρας): Καπετάνος, Πούλος Ο., Ιωάννου, Αντωνόπουλος, Γεωργουσόπουλος (86′ Μπότσης), Μπαλντάς, Αλμπάνης (90′ Λίλιος), Δήμου, Κυπραίος, Βιέννας, Βλάχος (79′ Πούλος Ι.).
Στον πάγκο: Πάππος, Λουλεμέγια, Ρόπας, Χατζηδούρος, Κουτρομάνος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This