Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρακλής Λάρισας την Κυριακή (6/2) στο AEL FC ARENA κόντρα στην Αταλάντη για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (4-1).

Οι νικητές σκόραραν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και στο τέλος πήραν άλλους τρεις πόντους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν φέτος για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν δεδομένη και με τρία γκολ του Χασομέρη και ένα του Κακαβίτση χαμογέλασαν ξανά στο τέλος του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα νεανικό σύνολο που πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε στο ματς, γνωρίζοντας εξ’ αρχής πως η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη.

Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, σέντρα έβγαλε ο Κουτσούκης από αριστερά και ο Χασομέρης μέσα από την περιοχή με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 16’ ο Ντάμπος της Αταλάντης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως ο Παπαγιάννης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και το 2-0. Από πάσα του Αλεξίου, ο Χασομέρης και πάλι με ιδανικό τελείωμα με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Πέντε λεπτά μετά ο Κουτσούκης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Κακαβίτσης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 41’ από φάουλ που κέρδισε ο Πατσαρούχας της Αταλάντης, ο ίδιος παίκτης από κοντά μείωσε σε 2-1.

Στο 57’ ο Αλεξίου έκανε το σουτ, δύσκολα σε κόρνερ έδιωξε ο κίπερ.

Τρία λεπτά μετά φάουλ εκτέλεσε ο Ναρίνογλου, δύσκολα σε κόρνερ και πάλι ο τερματοφύλακας.

Στο 74’ το σουτ έκανε ο Γκίκα, απέκρουσε ασταθώς ο Ανδρούτσος και στην επαναφορά ο Κακαβίτσης από κοντά έκανε το 3-1.

Το τελικό 4-1 σημείωσε στο 77’ ο Χασομέρης με ωραίο σουτ από πάσα του Γκίκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεχαγιάς (Κοζάνης), Αναστασίου (Θεσσαλίας), Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης, Τάρτας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος (84’ Βαγενάς), Ναρίνογλου (67’ Γκίκα), Μπάμης, Αλεξίου, Χασομέρης (80’ Ζαφειρίου), Κακαβίτσης (80’ Παπαδόπουλος).

Αταλάντη (Δημήτρης Ασημάκης): Ανδρούτσος, Κουδουνάς (77’ Μπαρτζουλιάνος), Σακκάς, Σαλιάϊ (87’ Demaj), Μαρκάκης, Γκούρλας, Τζιβελέκης (73’ Τσανούλας), Τσάτσος, Παπαζαχόπουλος, Ντάμπος, Πατσαρούχας.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This