Επιλογή Σελίδας

Σ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, με τον ΠΟΕ να είναι πιο ουσιαστικός, η ομάδα της Ελασσόνας επικράτησε με 2-0 του αξιόμαχου Θησέας Αγριάς.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα πέτυχε με διπλή προσπάθεια ο Φώτης Γκουντρουμπής στο 9ο λεπτό, το οποίο αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Άλκη, διώχνοντας το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του και στο 66’ ο Γκαμπέτας μετά από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ θα διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Να πούμε επίσης ότι με το που σφύριξε ο διαιτητής την έναρξη του παιχνιδιού, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων δεν παίχτηκε αμέσως ποδόσφαιρο με τους παίκτες των δύο συλλόγων να τηρούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.

Η διοίκηση του ΠΟΕ στο ημίχρονο του αγώνα, μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλα τα παιδάκια που βρισκόταν στην παιδική κερκίδα.

Φάσεις – γκολ:

9 Κεφαλιά του Γκουντρουμπή θα βρει στο δεξί δοκάρι του Κουτσιρίμπα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα τη σπρώξει στα δίχτυα

45’ Σουτ του Γκαμπέτα από πλάγια θέση στα χέρια του Κουτσιρίμπα.

49’ Σέντρα σουτ του Νταμπώση με δυσκολία έδιωξε ο Κουτσιρίμπας.

52’ Σουτ το Κακάμη μέσα από την περιοχή κόντραρε σε αμυντικούς

65’ Πολύ καλή κομπίνα για την ομάδα του ΠΟΕ σε εκτέλεση φάουλ του Ματούλα, που στην ουσία πάσαρε στον Γκαμπέτα που από πολύ κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα της Αγριας, κάνοντας το 2-0.

83’ Μετά από πάσα του Ιγγλέζου, ο Τόλιος θα προσπαθήσει να ψιλοκρεμαστό πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Αγριάς να μπλοκάρει τη μπάλα.

90’ Σουτ του Κατσιγάννη μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Γούπος

Ελασσόνα (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (75’ Μουστάκας), Γκαμπέτας (75’ Κουκούλης), Αρσένης (60’ Καραλούλης), Γκουντρουμπής, Ματούλας (81’ Ιγγλέζος), Μουξιός (60’ Τόλιος)

Θησέας Αγριάς (Δημήτρης Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουτούκης (75’ Ασμανίδης), Μπόρας (65’ Παπαδήμος), Γκάγκας, Αλεξίου, Κατσιγιάννης, Χατζησταμάτης, Βαρουξάκης (62’ Σιώμος), Λίτσος (62’ Καρατσώλης), Τσιανάκας (65’ Θεοδωρίδης).

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88,4

Pin It on Pinterest

Shares
Share This