Επιλογή Σελίδας

Του Αντώνη Καρατζίδη

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο εμφανώς κουρασμένος, λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών εδώ και πολύ καιρό Αλμωπός Αριδαίας, από τον Ηρακλή, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για την 17η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Παϊτέρη στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο «Γηραιός» κατάφερε να ανοίξει το σκόρ με τον Ματίας στο 51′ με σουτ εντός περιοχής και εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60′ ο Μπαστακός έγραψε το 0-2.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Αλμωπός προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Παλαβράκη, χωρίς όμως να τα καταφέρνει με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πρέπει να τονίσουμε πως για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αλμωπός δεν είχε την συμπαράσταση των φιλάθλων του, αφού με απόφαση της Αστυνομίας, εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, επιτρεπόταν η είσοδος μόνο όσους φιλάθλους είχαν πρόσκληση, περίπου 100-150 άτομα. Για την συγκεκριμένη απόφαση ουδεμία ευθύνη έχει η διοίκηση του Αλμωπού. Μάλιστα πριν την έναρξη της αναμέτρηση υπήρχε μικρή ένταση στην είσοδο του γηπέδου, ανάμεσα σε φιλάθλους του Αλμωπού, κατόχους διαρκείας και την αστυνομία, γιατί δεν επιτράπηκε η είσοδος.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης (Καράμπελας 83′), Παρασκευάς, Κολλαράς, Σέχου (Ρίβας 78′), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχαρός 55′), Γιουκούδης, Πρίκας (Γιαλαμούδης 78′), Μπακουτσής (Πέττας 55′), Ρόβας.

ΠΟΤ Ηρακλής: Παλαβράκης, Παναγού, Πήλιος, Παπαστεριανός Α., Κωστούλας, Πατράλης, Παπαστεριανός Μ., Τότσκα (Χατζηπιρπιρίδης 87′), Καρτσαμπάς (Κάκκος 79′), Mathias Tomas (Napolitano 87′), Μπαστακός (Aleksic 85′). Napolitano, Μασούρας, Κάκκος.

Πηγή: Αριδαία 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This