Επιλογή Σελίδας

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς είχαμε ανάμεσα σε ΑΟ Υπάτου και Δήμητρα Ευξεινούπολης, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν.. από την κόλαση και με «λυτρωτή» τον Θέμη Ποτουρίδη να κάνουν μία επική ανατροπή επικρατώντας με 2-1!

Προβάδισμα από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης πήρε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, σε μία εξέλιξη που καθόρισε πλήρως την ιστορία του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΑΟ Υπάτου κατάφερε να συνέλθει και σπατάλησε σπουδαίες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στα πρώτα 45′, με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλευόμενοι τα αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τα νεύρα να κάνουν την εμφάνιση τους ανά διαστήματα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΑΟ Υπάτου θα υποστεί μία απρόσμενη ήττα, ο Θέμης Ποτουρίδης.. πήρε το όπλο του. Στο 89′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με «παλικαρίσιο» γκολ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με καρφωτή κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του!

Τεράστιο αποτέλεσμα για τον ΑΟ Υπάτου που δε συμβιβάστηκε με την ήττα και δικαιώθηκε στο φινάλε. «Σκληρό καρύδι» η Δήμητρα, έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και λίγο έλειψε να πάρει μία σπουδαία νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

1′ Γκολ από τα.. αποδυτήρια για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης! Ο Πεπκολάι έκανε το κλέψιμο σε παράλληλη μπαλιά ανάμεσα στο αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων, βγήκε τετ α τετ με τον Βουτσελά, νικήθηκε από τον κίπερ του ΑΟ Υπάτου σε πρώτο χρόνο όμως στο ριμπάουντ ήταν εύστοχος για το 0-1.

13′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Υπάτου. Ο Ποτουρίδης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ταυταρίδη, αυτός πέρασε και τον Σταυράκη, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από παίκτη της Δήμητρας!

24′ Νέα κάθετη πάσα από τον Ποτουρίδη, σε πλάγιο τετ α τετ ο Ματίας, αποκρούει σωτήρια ο Σταυράκης! Από την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα θα φτάσει στον Γκούφα, αυτός θα επιχειρήσει ένα εντυπωσιακό γυριστό αλλά η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.

27′ Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Ματίας εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση στο πίσω δοκάρι, ο Παπαδόπουλος έκανε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

29′ Σπουδαία φάση για τη Δήμητρα. Ο Πεπκολάι εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μέση απόσταση και ο Βουτσελάς αναγκάστηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει το σκορ στο 0-1.

40′ Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Μπουντόπουλου, ο Βέρτζος θα πιάσει δυνατή κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής όμως ο Σταυράκης θα μπλοκάρει σταθερά.

45′ Ο Πεπκολάι εκμεταλλεύεται νέα ασυνεννοησία της άμυνας των γηπεδούχων. Κάνει τη σέντρα στην περιοχή με τον Βουτσελά εκτός θέσης, η άμυνα προσπαθεί να διώξει αλλά η μπάλα παίρνει πορεία προς την εστία, με το 0-2 να αποσοβείται πάνω στη γραμμή!

58′ Σύρραξη μεταξύ των παικτών μετά από ένα σκληρό φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ζήτησαν χτύπημα εκτός φάσης οι γηπεδούχοι.

73′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Υπάτου! Ο Σπληλιώτης έκανε τη σέντρα, ο Ποτουρίδης ανενόχλητος θα πιάσει την κεφαλιά-ψαράκι από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Σταυράκης με εντυπωσιακή επέμβαση σώζει την εστία του από βέβαιη παραβιάση!

80′ Δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου εκτός περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.

89′ Φοβερό γκολ για τον ΑΟ Υπάτου! Ο Ποτουρίδης κατεβάζει τη μπάλα μετά από γέμισμα στην περιοχή και με «σεντερφορίσιο» δυνατό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1!

95′ Τεράστια ανατροπή! Ο ΑΟ Υπάτου γυρίζει το σκορ με τον Ποτουρίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Γέμισμα στην «καρδιά» της περιοχής, καρφωτή κεφαλιά του Ποτουρίδη και 2-1!

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Σταγάκης, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Ματίας (46′ Τσιάτρης), Σπηλιώτης, Ταυταρίδης, Ποτουρίδης, Μπουντόπουλος, Γκούφας

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (46′ Σιόβας), Καρράς, Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης (90′ Θωμαΐδης), Βουρδάκης (68′ Καμπέρης ), Πεπκολάι, Μαυροζούμης (68′ Κουτσουράκης), Αναστασίου, Λάμπος (68′ Μπουμπούκης)

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This