Επιλογή Σελίδας

Με ένα σπουδαίο “διπλό” έφυγε από τα Τρίκαλα η ΑΕΛ κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-1.

Με γκολ του Ακούνια στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από πάσα του Ομάρ, οι “βυσσινί” πήραν τους πολύτιμους τρεις βαμούς και πλησίασαν ακόμη περισσότερο την κορυφή της super league 2.

Δεν έλλειψαν και τα ευτράπελα με είσοδο οπαδών της ΑΕΛ και ανακοινώσεις τόσο των Τρικάλων όσο και της Λαρισινής ΠΑΕ.

Η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο αλλά έπεσε πάνω στον Αγριμάκη που στο 6’ και στο 45’ πραγματοποίησε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Μπέρτου και Νικολιά. Στο 38’ ο Νικολιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στον αντίποδα τα Τρίκαλα στα 33’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Ντιαλόσι να φεύγει ελάχιστα άουτ μετά από κόρνερ του Νιάρου.

Στην επανάληψη στο 69’ και πάλι είχαμε μεγάλη επέμβαση του Αγριμάκη αυτή τη φορά σε σουτ του Ακούνια ενώ στο 74’ υπήρξε και μία καλή στιγμή για τα Τρίκαλα όταν σουτ του νεοεισελθόντα Ελευθεριάδη μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 76’ όταν μετά από φάουλ του Γιάκου, ο Ομάρ βρήκε τον Ακούνια που σκόραρε απέναντι από τον Αγριμάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νικολάου (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Κουφό (Μακεδονίας), Φράπος (Μακεδονίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χειρίτραντα του ΑΟ Τρίκαλα και Θανάση Παπαγεωργίου της ΑΕΛ.

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (81’ Αουντίνο), Χειρίτραντας (73’ Eλευθεριάδης), Πέλκας (73’ Γκοβίνας), Ευθυμίου, Μανίσογλου (81’ Μυλόπουλος).

ΑΕ Λάρισας (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Θανάσης (73’ Τσουμάνης), Παπαγεωργίου Κώστας (46’ Γιάκος), Κολομπίνο, Όγκμποε, Νικολιάς (89’ Γλυνός), Ακούνια (87’ Μαυριάς)

Πηγή: Θεσσαλία TV

Pin It on Pinterest

Shares
Share This