Επιλογή Σελίδας


Οι Ατρόμητοι ηττήθηκαν με 41-42 από τον Εργόναθλο Πολυκάστρου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ήταν αναμενόμενο ότι σε αυτόν τον αγώνα δε θα βλέπαμε θέαμα και υψηλό σκορ, καθώς αμφότερες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με χαρακτηριστικό ότι παρατάχθηκαν με δεκατρείς παίκτες συνολικά. Επιπρόσθετα, οι Ατρόμητοι είχαν δύο «εξόδους» από καραντίνα μόλις χθες, ενώ στον αντίποδα ο Εργόναθλος μόλις σαράντα επτά ώρες πριν είχε ολοκληρώσει ένα παιχνίδι πενήντα λεπτών στο Αιγίνιο.


Ως εκ τούτου παρακολουθήσαμε ένα «κλειστό» παιχνίδι το οποίο όπως και το τελευταίο της κάθε μίας από τις δύο ομάδες κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τα τελικά συναισθήματα αυτή τη φορά να είναι αντίθετα, μιας και οι Ατρόμητοι ήταν αυτοί που έφυγαν ηττημένοι και ο Εργόναθλος με το ροζ φύλλο στο χέρι.

Οι Ατρόμητοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Εργόναθλος παρέμενε κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται έως και με οκτώ πόντους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους, καθώς ένα μίνι ντεμαράζ των παικτών του Γιώργου Παπαδόπουλου του έδωσε πλεονέκτημα ενός πόντου, με την τελευταία επίθεση να ανήκει στους Ατρόμητους.

Το déjà vu δεν ολοκληρώθηκε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αστόχησαν και δεν κατάφεραν να σημειώσουν τη δεύτερη φετινή τους (και μάλιστα συνεχόμενη) νίκη παραμένοντας ουραγοί με ρεκόρ 1-11. Για τον Εργόναθλο αυτή ήταν η έκτη νίκη σε δεκατέσσερις αγώνες και παραμένουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Καρυπίδης.

Δεκάλεπτα: 10-6, 19-14, 30-28, 41-42.

ΑΟ Ατρόμητοι ΜΠΑΣ Εργόναθλος
# Παίκτης Πόντοι Τρίποντα # Παίκτης Πόντοι Τρίποντα
5 Λαδάς 4 Νάντσιος 2
6 Βέττης* 8 2 5 Δημητριάδης
7 Γαμβράκης* 9 3 7 Κηρύκος* 8
9 Τσαρδούλιας* 13 2 10 Γουβιανάκης* 4
10 Σεβαστόπουλος* 6 11 Πολυχρονίδης* 7 2
13 Σέμπρος* 5 1 13 Δαμακούδης* 7
14 Πεχλιβανίδης* 14 2
Σύνολο 41 7 Σύνολο 42 4
Προπονητής: Λαδάς Προπονητής: Παπαδόπουλος

Δείτε την τελευταία επίθεση που έκρινε την αναμέτρηση:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This