Επιλογή Σελίδας

“Στάση” στον Άγιο Σπυρίδωνα έκανε “εξπρές” της Ελπίδας Ανδρομάχης με τον Όλυμπο να επικρατεί με 2-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 13 βαθμούς και ισοβαθμούν πλέον στην 7η θέση με τον Εθνικό Κατερίνης ενώ η Ελπίς παραμένει στην κορυφή του πίνακα με 29 βαθμούς έναντι 28 των Αιγινιακού και Καλλιθεακού.

Μάλιστα, η ομάδα του Θάνου Τζήμα έχει έναν αγώνα λιγότερο από τους “διώκτες” της καθώς έχει κάνει το ρεπό της.

Ο Αετός ήταν αυτός που στο 35′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Τσουρέκας πέτυχε το 2-0 για τον Όλυμπο.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Κυπαρίσση στο 88′ όμως δε μπόρεσαν να αποφύγουν την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Ευαγγέλου, Ζαρογιάννης (71′ Τσιούχας), Περδίκης, Τόκας, Μπουτογιάννης, Κατσιούλας, Αετός, Κουτσής, Αμανατίδης, Τσουρέκας (67′ Καλαϊτζής), Κουλιανόπουλος (80′ Σαφέτης).

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Κελέρογλου, Κουκάρας, Γεωργιάδης, Κατσαντώνης (58′ Μαγιώνας), Μπούσιου (73′ Φτεργιώτης), Παπαζήσης (58′ Καραδήμος), Κυπαρίσσης, Σιώκας, Σκούφας (58′ Ορφανίδης), Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This