Επιλογή Σελίδας

Αν και είχε ευκαιρίες να πετύχει έστω ένα τέρμα ακόμη, (με τις ευκαιρίες των Τζιώρα και Κουσκουνά στο δεύτερο μέρος να είναι χαρακτηριστικές), η Νίκη Βόλου αρκέστηκε στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκαλά στο 20ό λεπτό του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-0.

Οι Σερραίοι διαμαρτυρήθηκαν (και μάλιστα έντονα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου), για το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Μέγας, ωστόσο η δική τους εμφάνιση δεν ήταν απειλητική για τη Νίκη σε τέτοιον βαθμό που θα μπορούσε ν’ ανησυχήσει τους «κυανόλευκους».

Από την άλλη, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη δεν «σφράγισαν» νωρίς το θετικό αποτέλεσμα, και χρειάστηκε να είναι σε εγρήγορση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, γιατί ως γνωστόν η μπάλα μπορεί να κάνει τα δικά της… παιχνίδια ακόμη και στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πρώτο μέρος με γκολ

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά για τις δυο ομάδες, και στο 2’ ο Κάσσος έκανε μία σέντρα από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε προτού ο Βλαχομήτρος μπορέσει να κάνει το γυριστό σουτ, με την άμυνα του Πανσερραϊκού να απομακρύνει.

Στο 11’ από την άλλη, ο Κανίς έκλεψε την μπάλα και προσπάθησε να μπει εντός της αντίπαλης περιοχής, με τον Γρομητσάρη να τον κόβει τελευταία στιγμή προτού κάνει το σουτ. Από την άλλη, ο Τσουκαλάς στο 13’ κατάφερε να κάνει ένα σουτ, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Από την άλλη, στο 18’ ήρθε και το γκολ για τη Νίκη Βόλου. Από μία εκτέλεση κόρνερ του Κυριακίδη, και ενώ επικράτησε ένας μικρός χαμός εντός της περιοχής του Καβουσάκη, ο Κάσσος βρέθηκε στο έδαφος ενώ πιθανότατα να έγινε και χέρι από πλευράς αμυνόμενου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Αλέξανδρο Μέγα να δείχνει το σημείο του πέναλτι και με τη Νίκη να έχει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. Ο Τσουκαλάς ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, ένα σουτ του Μέτσε στο 29’ δεν αιφνιδίασε τον Καβουσάκη, με τη Νίκη να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ειδικά μετά το 1-0, τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός έχασε μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να περάσουν την μπάλα μέσα στην περιοχή του Μπάγιτς, ελπίζοντας σε κάποια τελική προσπάθεια,  αλλά πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς κάτι ουσιαστικό.

Χαμένες ευκαιρίες για τη Νίκη

Στο 53’ καταγράφεται μία ουσιαστική φάση για το δεύτερο μέρος, με σουτ του Τσουκαλά, ενώ στο 62’ η Νίκη έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνη και έφτασε κοντά στο 2-0. Ήταν τότε όταν ο Βλαχομήτρος από δεξιά με μπαλιά έβγαλε την μπαλιά στον Τζιώρα που ήταν σε καλή θέση για να πλασάρει, με τον Καβουσάκη όμως να βγαίνει και να καταφέρνει να διώξει την μπάλα.

Ο Πανσερραϊκός δεν έδειχνε να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει, με τον Ντίαζ να πιάνει μια κεφαλιά στο 64’ εντός περιοχής, χωρίς όμως ν’ ανησυχεί τον Μπάγιτς, ενώ πολύ καλύτερη ήταν η φάση με σουτ του Τζιώρα στο 70’, με ένα δυνατό σουτ μετά από μπαλιά του Κυριακίδη, που έστειλε όμως την μπάλα πλάγια από την εστία του Καβουσάκη.

Ο Κουσκουνάς μετά από συνεργασία με τον Κάσσο στο 76’ έφτασε με τη σειρά του μια ανάσα από το γκολ, όταν βρέθηκε μπροστά στον Καβουσάκη αλλά έκανε… μισό βήμα παραπάνω απ’ ότι έπρεπε και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, καθώς ο Καβουσάκης κατάφερε να διώξει.

Από την άλλη μία εκτέλεση φάουλ του Κανίς από δεξιά στο 84΄ και πάλι δεν φάνηκε να απειλεί τη Νίκη Βόλου, που κρατούσε από την πλευρά της την ουσία του 1-0, ενώ μία κίνηση έξω από την «κυανόλευκη» περιοχή που έφερε κάτι σαν σέντρα του Έππα ένα λεπτό αργότερα και πάλι δεν ανησύχησε την «κυανόλευκη» άμυνα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ωστόσο για δεύτερο γκολ της Νίκης ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κάσσο να κινείται από δεξιά, να μπαίνει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να «σπάει» την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής. Εκεί βρισκόταν ο Πάνος, αλλά… κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από την οριζόντια δοκό του Καβουσάκη. Ένα λεπτό αργότερα ο Κυρίτσης έκανε το σουτ με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει, και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (81’ Πάνος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (67’ Αθανασίου), Κάσσος, Βλαχομήτρος (67’ Κουσκουνάς), Τζιώρας

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Δημητρίου (85’ Στίνα)  , Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (64’ Κρητικός), Μαρτσιόν (79’ Καραμπέρης)ι, Μέσσι, Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (46’ Παπαβασιλείου).

Πηγή: Magnesianews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This