Επιλογή Σελίδας

Με ένα γκολ του Ζήση Χατζηστραβού στο 32΄ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά, στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Κούτσιας «χτύπησε» για 6η φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ στιγμές αργότερα ο Πανίδης, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στη ροή της με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 17΄όταν ο Χατζηστραβός έπιασε το σουτ εντός περιοχής με την προσπάθεια του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Αστρά και να μην επιτρέπει στον Δικέφαλο να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν τις συνθήκες για το πρώτο γκολ του αγώνα.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με τον Γκορτετζιάνι, ο οποίος βρέθηκε εντός περιοχής και υποδέχθηκε την πάσα του Χατζηστραβού, με την προσπάθεια του να περνάει λίγο πάνω από την εστία και να μην βρίσκει δίχτυα. Ωστόσο το ίδιο δεν έγινε και στην επόμενη μεγάλη ευκαιρία των Θεσσαλονικέων , όταν ο Τσοπούρογλου στο 31΄ έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα δεξιά, σέντραρε, ο Γκορτετζιάνι άφησε έξυπνα τη μπάλα και ο Χατζηστραβός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 .

Το ημίχρονο έκλεισε με μία αποβολή για τους παίκτες του Απόλλωνα, όταν ο Αστράς βγήκε από την περιοχή του, βρήκε τη μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε, στιγμή που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Πανίδης κερνάει, Πανίδης πίνει

Στο δεύτερο ημίχρονο η αναμέτρηση είχε πιο χαμηλό ρυθμό, με τους παίκτες του Ουρουγουανού τεχνικού να κάνουν περισσότερο διαχείριση του αποτελέσματος, μέχρι το 56΄ όπου ο Γκορτετζιάνι πέρασε τη μπάλα πολύ ωραία για τον Χατζηστραβό με τον δεύτερο να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 59΄ο Γκορτετζιάνι άφησε τη θέση του στον Πανίδη με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει πολύ ορεξάτος και να το δείχνει αυτός στις πρώτες του ενέργειες, όπου 8 λεπτά αργότερα και ειδικότερα στο 67΄βρήκε με πολύ ωραία σέντρα τον Κούτσια που είχε πάρει θέση στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει το 2-0 και να σημειώσει το 6ο του γκολ με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Πανίδης ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 75΄ βρήκε τον χώρο μπροστά του, δεν δίστασε και έπιασε το σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και σημείωσε το τρίτο γκολ του αγώνα.

Τα όσα έκανε ο Πανίδης με την είσοδο του στην αναμέτρηση θέλησε να κάνει και ο Τζίμας ο οποίος είχε δύο μοναδικές ευκαιρίες να βάλει και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ, αλλά το δοκάρι στο 82΄του χάλασε την προσπάθεια, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος με ωραία κίνηση εντός περιοχής για εκατοστά δεν βρήκε εστία με το σκορ να μην αλλάζει και τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου (81′ Τζίμας), Γιαξής (71′ Σαλαμούρας), Γρόσδης, Χατζηστραβός (71′ Μελετίδης), Τσαούσης, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι (59′ Πανίδης).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Νούσιος (36′ Μάντζαρης), Πετράκης (86′ Οικονομικός), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης (62′ Ευθυμιάδης), Χατζής, Βίγια, Κόζου (46′ Μπαλογιάννης), Σταμάτης, Καραμοκό.

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This