Επιλογή Σελίδας

Η Λάρισα είχε την ουσία και τις περισσότερες φάσεις ενώ ο ΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, έπαιξε ανοιχτά και είχε (κ’ αυτός) τις ευκαιρίες του. Αρκετές μάλιστα. Παρουσίασε πάντως σημαντικά αμυντικά κενά.

Εκπλήξεις επιφύλαξε ο Αλεξάντερ Νούρι στην αρχική ενδεκάδα όπου ξεκίνησαν για πρώτη φορά ο Καραγιάννης και ο Αυστραλός, Μπάουμαν. Επίσης βασικός ο Κοέν ενώ επανήλθε ο Ρέτσος στο αρχικό σχήμα. Ξεκάθαρο… ροτέισον με πολύ ρίσκο. Από το 58` και μετά έκανε το σχήμα πιο επιθετικό με την είσοδο του Αλίμι στη θέση του Καραγιάννη.

Το φιλμ του αγώνα

Δοκάρι για τη Λάρισα ο Κολομπίνο στο 13` με τακουνάκι.

Πριν (στο 2`) o Μπάοyμαν έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Θεοδωρόπουλος, σε τετ α τετ.

Στο 24` με σουτ ο Ακούνια έκανε το 1-0.

Η Λάρισα απείλησε στο Α` μέρος με τον Ογκπόε σε δυο ακόμη περιπτώσεις αλλά και ο ΑΟΚ έπαιξε ανοιχτά απειλώντας με ισοφάριση σε κόντρα επιθέσεις. Κυρίως με σουτ του Σαμπανίδη.

Στο 54` ο Ογκμπόε αστόχησε από κοντά.

Ο Ηλιάδης στο 67` το 2-0 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ομάρ.

Στο 78` σουτ του Σταμένκοβιτς μόλις άουτ ενώ στο 80` ο Τσουμάνης που μπήκε ως αλλαγή με κεφαλιά από σέντρα του Ακούνια έκανε το 3-0.

ΑΕ Λάρισας: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Κολομπίνο, Ογκμπόε 79` Τσουμάνης, Γιάκος, Ακούνια.

ΑΟ Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κοέν, Στίκας, Θωμαϊδης, Καραγιάννης 58` Αλίμι, Μπελεβώνης (87′ Γροσδάνης), Ρέτσος (67′ Σταμένκοβιτς), Έμπερτ, Σαμπανίδης, Μπάουμαν (87′ Οκάν).

Πηγή: Πρωινή

Pin It on Pinterest

Shares
Share This