Επιλογή Σελίδας

O Νιάρος χτύπησε στο τέλος και στέρησε τον βαθμό από τον Αλμωπό Αριδαίας οδηγώντας τα Τρίκαλα στη νίκη (1-0) για την Super League 2.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους ενω καθ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Μάλιστα στο 42ο λεπτό προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Βασίλη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος έδωσε την θέση του στον Ραφαήλ Πέττα.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν άφηνε τις ομαδες να παίξουν ποδόσφαιρο στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων ηρθε το γκολ του ΑΟΤ που στέρησε τον βαθμό απο την ομάδα της Αριδαίας με δράστη τον Χρήστο Νιάρο.

ΑΟ Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης – Καλογιάννης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας, Πέλκας, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (85΄Μανίσογλου).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης, Τριανταφυλλάκης (42′ λ.τ Πέττας), Κέρθι, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς, Ρόβας, Σέχου, Κολλαράς, Γιουκούδης (46′ Ρίβας).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This