Επιλογή Σελίδας

Απέφυγε το έμφραγμα από το 1-0 του Ολυμπιακού Β’ στο 93′ με τον Κωστή ο ΑΟΞ με τον Θυμιάνη στο 94′ να ισοφαρίζει σε 1-1, αλλά να πέφτει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σε όλους τους αγώνες της Τετάρτης (2/2) της Super League 2 κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη, ο οποίος τα έφυγε τόσο άδικα τα ξημερώματα της Τρίτης από τη ζωή.

Μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης ο ΑΟΞ έπεσε στην 3η θέση (μαζί με τον επόμενο αντίπαλό του) και πλέον πηγαίνει ξεκάθαρα σε παιχνίδι στόχων με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή στο γήπεδό του.

Μεγαλώνει επικίνδυνα το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων του ΑΟΞ, μετά τη νέα ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β’ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Στο ντεμπούτο του Ζόραν Βούλιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο ΑΟΞ μπορεί να σημείωσε το πρώτο του γκολ στο 2022 με τον Θυμιάνη (94′) όμως αυτό έμοιαζε με γκολ… νίκης αφού οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 93′ με το σουτ του Κωστή και την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δεξί δοκάρι καταλήγοντας στα δίχτυα.

Για 5ο σερί παιχνίδι η Ξανθιώτικη ομάδα μένει μακριά από τη νίκη (η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 19/12 και στο 5-0 επί των Τρικάλων), έχοντας πλέον 25 βαθμούς στο σχετικό πίνακα κι ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρώτη Βέροια που έχει 33.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο που δεν είχε ευκαιρίες και θέαμα με την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Β’ να προσπαθούν να βρουν τρόπο για να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες, μένοντας μακριά από τις ευκαιρίες. Οι δύο στιγμές του ΑΟΞ αλλά και οι όποιες απόπειρες τελικής προσπάθειας των γηπεδούχων δε στάθηκαν ικανές για να αλλάξουν τις ισορροπίες. Σ’ αυτό το διάστημα η κατοχή ήταν 51%-49% υπέρ της ομάδας του Βούλιτς, που στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους προσπάθησε περισσότερο.

Και στο β’ μέρος ίδια η εικόνα της αναμέτρησης με τους δύο προπονητές να ξεκινούν από τις κινήσεις από τον πάγκο. Ένα συρτό σουτ του Ξενιτίδη που μπλόκαρε ο Ίτσο ήταν η καλύτερη στιγμή μέχρι το 75′ όταν η καλή εκτέλεση φάουλ του Ιμπραΐμι πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τζολάκη. Όλα όμως έγιναν στο τέλος καθώς ο Κωστή με σουτ έκανε στο 93′ το 1-0 και ο Θυμιάνης με κεφαλιά στο 94′ μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη το τελικό 1-1 που απονέμει δικαιοσύνη. Οι δύο σκόρερ πέρασαν στο παιχνίδι σαν αλλαγή.

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καρβάλιο (62′ Κωστή), Μαρίνος, Τσέλιος Αν. (82′ Σαπουντζής), Πινακάς (71′ Ντόη).

ΑΟ Ξάνθη (Βούλιτς): Ίτσο, Μιχαήλ, Παπάζογλου, Πολίμος (73′ Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Γκόμεζ, Δόρης (82′ Θυμιάνης), Τσέλιος Ηλ. (73′ Γκινσάρι), Αλί Μπαμπά (88′ Διαμαντόπουλος), Ιμπραΐμι, Γκάβριτς.

Πηγή: Ξάνθη Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This