Επιλογή Σελίδας

Με γκολ του Πολίτη στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 3ο λεπτό και ανήκε στoυς κιτρινόμαυρους. Ο Μπραμπίγια εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαρρέα έπιασε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχη. Στο 10ο λεπτό ο Μπάλλας σούταρε από μακρινή απόσταση, όμως ο Καβουσάκης μπλόκαρε. Ένα λεπτό αργότερα ο Πολίτης σούταρε, όμως ήταν άστοχος. Η Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό. Ο Πολίτης έγινε αποδέκτης της μπάλας, ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη. Στο 30′ ο Μαρκιόνι σούταρε από μακρινή απόσταση με τον Γκέκα να μπλοκάρει σταθερά. Λίγο αργότερα ο Μπενγκόα εκτέλεσε φάουλ με αρκετά φάλτσα, ο Καβουσάκης αιφνιδιάστηκε και απομακρυνε με δυσκολία. Στο 43ο λεπτό ο Πολίτης σούταρε εκτός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, να δημιουργεί φάσεις και να προηγείται με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Πολίτη. Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Κανίς έκανε το σουτ, όμως ο Γκέκας μπλόκαρε σταθερά και εντυπωσιακά. Δύο λεπτά αργότερα ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα-σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη. Λίγο μετά, ο Μπιανκόνι σούταρε από μακρινή απόσταση, όμως ο Καβουσάκης απομάκρυνε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα Μπιανκόνι και Μπραμπίγια συνδυάστηκαν, με τον Μπραμπίγια να πλασάρει άουτ.

Η ομάδα της Καρδίτσας συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το δεύτερο γκολ. Στο 88ο λεπτό έφτασε κοντά στο να πετύχει, όταν μετά από ωραία ομαδική συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Μπιανκόνι, όμως το πλασέ του κοντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο Καρανίκας το εκτέλεσε και ο Μπιανκόνι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα μας να παίρνει ακόμη μία σημαντική νίκη και να παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας (55′ λ.τ Κοτσώνης), Λαρρέα, Σταμόπουλος (30′ λ.τ Κουτρομάνος), Μπάλλας, Πλέγας, Μπενγκόα (71′ Μπαντιμπαγκά), Πολίτης (71′ Δημούτσος), Μπραμπίγια (71′ Γκίνης), Μπιανκόνι.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσσι, Κόντσι, Κανίς, Ντίας, Δημητρίου.

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This