Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη Πιερικός και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε με δυο γκολ των Μπαστακού στο 3′ και Κωστούλα στο 30′ αλλά ο Πιερικός μείωσε σε 1-2 με τον Τόσκα στο 47′ και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κανούλα στο 77′.

Στο 90’+4′ οι Κατερινιώτες κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Χαρτσιάς νικήθηκε από τον Κωστούλα που αντικατέστησε τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη, ο οποίος αποβλήθηκε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE του katerinisport.gr

ΣΦΚ Πιερικός – ΠΟΤ Ηρακλής (Live)

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιερικού από δεξιά, ο Ντίνας κέρδισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι μετά από λάθος έξοδο του Γρηγοριάδη, έκοψε τη μπάλα προς το κέντρο της εστίας εκεί όπου ο Κανούλας την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, το γκολ όμως ακυρώθηκε καθώς σύμφωνα με υπόδειξη του β’ βοηθού, Βελή, η μπάλα είχε βγει άουτ.
3′ ΓΚΟΛ! 0-1: Σε αντεπίθεση για τον Ηρακλή, ο Τόμας μέσα στην περιοχή και αριστερά έκοψε δεξιότερα για τον Μπαστακό που με δυνατό σουτ “εκτέλεσε” τον Τζήμα, κάνοντας το 0-1.
9′ Εκτέλεση φάουλ του Τόμας από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, μέσα στο ημικύκλιο, έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε ο Τζήμας.
10′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο αφύλακτος Αγγ. Παπαστεργιανός έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
22′ Μετά από εκτέλεση πλαγίου του Παντελιάδη, ο Εμπουσί έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έδιωξε όμως σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης.

23′ Μετά από γύρισμα του Παντελιάδη, τακουνάκι του Κανούλα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γρηγοριάδης.
26′ Γυριστό συρτό σουτ του Μπαστακού από το ημικύκλιο της περιοχής, απέκρουσε ο Τζήμας.
28′ Δυνατό σουτ του Πατράλη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζήμας.
30′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόμας από αριστερά, ο αφύλακτος Κωστούλας στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε τον Τζήμα και “έγραψε” το 0-2.
32′ Υπόδειξη του β’ βοηθού Δελή για οφσάιντ σε επιθετική προσπάθεια του Πιερικού, η οποία κατέληξε στα δίχτυα.
37′ Δυνατό σουτ του Πατράλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από κεφαλιά – πάσα του Καρτσαμπά, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τζήμα.
39′ Σουτ του Τόμας έξω από την περιοχή, ο Τζήμας έδιωξε σε κόρνερ.
44′ Ο Καρτσαμπάς έκανε την κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Τζήμα που απέκρουσε.
45’+1′ Σουτ του Σούνταρ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα Τοπαλίδη, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γρηγοριάδη.

47′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Σούνταρ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά κι ο Τόσκας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Γρηγοριάδη κάνοντας το 1-2.
50′ Ο Χαρτσιάς βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Πανάγου με τον διαιτητή να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του Πιερικού.
52′ Ο Χαρτσιάς ανατράπηκε από τον Πήλιο μέσα στην περιοχή του Ηρακλή όμως ο διαιτητής Ψυχούλας “έκλεισε τα μάτια” ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ!
55′ Σουτ του Σούνταρ, μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.
61′ Συρτό σουτ του Τόμας μέσα από την περιοχή και δεξιά, απέκρουσε ο Τζήμας.
62′ Ο Καρτσαμπάς βρέθηκε απέναντι από τον Τζήμα αλλά πιεζόμενος από τον Τοπαλίδη έστειλε τη μπάλα άουτ.
63′ Ο Β. Παπαδόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα αλλά ο Κανούλας κόπηκε την τελευταία στιγμή.
75′ Σε αντεπίθεση για τον Ηρακλή, ο Χαρτσιάς έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα του Τότσκα.

 
77′ ΓΚΟΛ! 2-2: Μετά από σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, ο Κανούλας με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πιερικό.
88′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό με τον Ζαφειράκη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Μπουολί να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ!
89′ Σουτ του Ζαφειράκη, μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.
90’+3′ Ο Τοπαλίδης απέφυγε με “ποδιά” τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε τη σέντρα αλλά ο Πανάγου έδιωξε σε κόρνερ.
90’+4′ Ο Χαρτσιάς εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Α. Παπαστεργιανός απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε το 2-2! Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Εμπουσί από τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Έτσι, ο Α. Παπαστεργιανός φόρεσε τα γάντια και “νίκησε” τον ποδοσφαιριστή του Πιερικού χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψυχούλας με βοηθούς τους Φίλο και Δελή από την Βοιωτία. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Τακίδης από το Κιλκίς.

Αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες ο βοηθός προπονητή του Πιερικού, Γιάννης Λάλλας (69′ για απώθηση ποδοσφαιριστή του Ηρακλή) και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Γρηγοριάδης, στη φάση του πέναλτι (90’+)

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Εμπουσί (8′), Βαζάκας (Προπονητής, 14′), Τοπαλίδης (30′), Σκέντος (Τεχνικός Διευθυντής, 33′), Παντελιάδης (38′), Κουκόλης (45′), Τζήμας (49′), Πεΐδης (Γενικός Αρχηγός, 53′), Παπαδόπουλος Β. (65′) του Πιερικού και οι Γεωργιάδης (Προπονητής, 66′), Σγουρής (69′), Παπαστεργιανός Α. (82′), Βούρας (90’+, προπονητής τερματοφυλάκων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Κουκόλης (62′ Γιαλαμίδης), Eboussi, Χαντζάρας (40′ Χαρτσιάς), Ντίνας (62′ Ζαφειράκης), Sudar (83′ Φωκαΐδης), Κανούλας (83′ Bouoli), Παπαδόπουλος, Τόσκας.
Στον πάγκο: Γαλάνης, Μηλιώτης, Καρανάτσιος, Κριμιτζάς.
Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Γρηγοριάδης, Πανάγου, Παπαστεριανός A., Κωστούλας, Πήλιος, Παπαστεριανός M., Πατράλης, Τότσκα (76′ Σγουρής), Τόμας (88′ Άλεξιτς), Καρτσαμπάς, Μπαστακός (63′ Κάκκος).
Στον πάγκο: Μπαλικτσής, Παλαβράκης, Χατζηπερπερίδης, Παπαδόπουλος, Ναπολιτάνο, Μασούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This