Επιλογή Σελίδας

Στο “κυνήγι” του πρωτοπόρου Ερμή Εξοχής παραμένει ο Απόλλων Ράχης που κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-2 τον Ατρόμητο Κατερίνης Β’ στο γήπεδο του Μυλαύλακου, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Απόλλων έφτασε τους 31 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -2 από την ομάδα της Εξοχής, ενώ διατήρησε και το +1 από την Ακαδημία Βατανιακός 1978.

Ο Ατρόμητος Κατερίνης έμεινε στους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον στους 19 βαθμούς με την Ακαδημία Γιώτσα, με τις δύο ομάδες να είναι στο +3 από τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το “συγκρότημα” του Στέφανου Ταβουκτσή που άνοιξε το σκορ στο 1′ με τον Κατσαμάγκα.

Η “απάντηση” της ομάδας της Ράχης ήλθε στο 9′ με τον Τακούλα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Π. Καρακούσης στο 15′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το 1-2 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Μέσα σε ένα δίλεπτα, ο Ν. Καρακούσης “καθάρισε” το παιχνίδι υπέρ του Απόλλωνα Ράχης, σκοράροντας δύο γκολ στο 58′ και στο 59′.

Στο 1-5 έγινε στο 63′ με το δεύτερο γκολ του Π. Καρακούση.

Ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-5 με γκολ του Πατσιοδήμου στο 75′.

Το τελικό 2-6 “έγραψε” ο Π. Καρακούσης στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Λυκόπουλο και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης Β’: Γκούτζας, Ιωαννίδης, Πανανός (46′ Αμβροσιάδης), Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Γ., Ελεζάι (46′ Καρκάλης), Ζαζόπουλος (77′ Τσιμόπουλος), Ξανθόπουλος, Κατσαμάγκας, Πατσιοδήμος (77′ Τασιάς), Παπαδόπουλος Δ. (77′ Γεωργιάδης).

Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Βαϊτσόπουλος, Τριανταφύλλου Θ., Στεφανίδης, Τακούλας (18′ Κατής), Αβριωνίδης, Καρακούσης Ν. (75′ Θεοδώρου), Τριανταφύλλου Κ. (65′ Ντούρος), Κατσαμάγκας, Καρακούσης Π., Κατής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This