Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με δύο προσωπικά γκολ του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Αλεξίου, ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Παλαμά, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 1-2 για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο μάγος έβαλε την προσωπική του σφραγίδα με τα δύο του γκολ και οδήγησε με ασφάλεια την ομάδα του σε μία ακόμη επιτυχία. Πρώτος και με… διαφορά ο Ηρακλής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει ακόμη μεγαλύτερο «αέρα» στο συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο στόχος της ανόδου πλησιάζει όλο και περισσότερο, με τα αποτέλεσμα που φέρνει ο Ηρακλής.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ηρακλής Λάρισας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το τρίποντο. Σε ένα ακόμη ματς οι νικητές παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες.

Το συγκρότημα της Λάρισας έχασε ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να αντιδράσει αμέσως στην ισοφάριση του Παλαμά και να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το ματς μέχρι τέλους.

Το πάλεψε ο Παλαμάς, αλλά είχε απέναντί του έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήταν μαχητική και προσπάθησε μέχρι τέλους.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του ματς έχει ο Ηρακλής Λάρισας. Στο 19’ φάουλ του Κουτσούκη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25’ σέντρα του Κουτσούκη, δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση ο Κακαβίτσης να κάνει το κοντρόλ.

Στο 34’ από εξαιρετική σέντρα του νεαρού και φιλόδοξου Μπαλαμώτη, ο Αλεξίου με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 40’ κόρνερ του Μπρακαμόντε, γυριστή κεφαλιά ο Χασομέρης, λίγο άουτ.

Στο 65’ από φάουλ του Παλαμά από δεξιά, η μπάλα βρήκε αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης παίκτης του Ηρακλή στέλνει κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από κόντρα που έγινε (1-1).

Στην επόμενη φάση, καθαρό χέρι από παίκτη του Παλαμά με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και τον Αλεξίου να σκοράρει για το 1-2.

Τέλος στο 79’ ο Ηρακλής Λάρισας διαμαρτύρεται για την ανακοπή της φάσης από τον πρώτο επόπτη για οφσάιντ του Ναρίνογλου.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Οικονόμου, Λιάπης (81’ Ζιάγος Α.), Έμερσον (81’ Μπούσδρας), Μπασιάκας, Αλτάνης, Κόντος, Κόκκινος Α. (84’ Γραβάνης), Κόκκινος Σ. (46’ Ζιάγος Η.), Μπαλτάς (46’ Γκάμπριελ).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης (46’ λ.τ. Τάρτας), Αγρόδημος, Μπάμης (55’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Χασομέρης, Μπρακαμόντε (68’ Ναρίνογλου), Κακαβίτσης (85’ Γκίκα).

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This