Επιλογή Σελίδας

Την εκτός έδρας ήττα από τον Αμβρυσσέα με 1-0 γνώρισε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το γκολ που έκρινε την τύχη του ματς πέτυχαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Δήμου στο 70’ μετά από κόρνερ και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δεν απειλήθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή ευκαιρία στο 8’, όταν ο Στεφανής πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση πλαγίου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αμβρυσσέα απέκρουσε.

Στο 13’ ο Διαμαντόπουλος από αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Αναστασίου με προβολή δεν βρήκε τη μπάλα, με τον αμυντικό του Αμβρυσσέα να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Στο 20’ ο Πεπκολάι από πλεονεκτική θέση, σούταρε πάνω σε αντίπαλο, ενώ στο 30’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Δήμητρα, όταν ο Θωμαΐδης θα βγάλει καταπληκτική πάσα στον Βουρδάκη, ο οποίος θα φύγςι στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, θα βρεθεί σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε, πέρασε άουτ

Στο 75’, οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε υπόδειξη οφ σάιντ του διαιτητή στον Βουρδάκη, ο οποίος έβγαινε μόνος του στην εστία του Αμβρυσσέα.

Αμβρυσσέας Διστόμου: Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Οδ. Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Γεωργουσόπολος (86’ Μ. Κυπραίος), Μπαλντάς, Δήμου, Βιέννας (80’ Μαλισσόβας), Χ. Κυπραίος, Αλμπάνης.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Πουλιάνας, Καρράς, Λάμπος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (86’ Μπουμπούκης), Διαμαντόπουλος (75’ Θεοδωρόπουλος), Καμπέρης (65’Μαυροζούμης), Αναστασίου, Πεπκολάι (65’ Σιόβας), Βουρδάκης (86’ Παπουτσής).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This