Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Γιώτα

Η Ν. Αρτάκη ηττήθηκε στο γήπεδο της 2-1 από την Ελασσόνα και έχασε την επαφή της με το γκρουπ των πρωτοπόρων. Τα εντός έδρας παιχνίδια αποτελούν πληγή για τους Ευβοιώτες κάτι που αποδείχθηκε και σήμερα. Πλέον ο ΑΟΝΑ πρέπει να προσέξει στη συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά το ματς και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη ο Γκουντρουμπής μπήκε από πλάγια θέση και εξαπέλυσε δυνατό σουτ ο Ντουμάνης είχε κλείσει σωστά τη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ

Στο 11΄εκτέλεση φάουλ του Ντράγκαν από αριστερά ο Ζυγκερίδης πήρε τη κεφαλιά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Τρία λεπτά αργότερα δυνατό διαγώνιο σουτ από τον Γκουντρουμπή πέρασε εκτός εστίας

Στο 22΄κούρσα και σέντρα του Χατζηστάμου από δεξιά η κεφαλιά του Μεγάλου από κοντά δεν ήταν ανάλογη. Ο Ζυγκερίδης στο 26΄ με προβολή έβγαλε τον Μεγάλο τετ-α-τετ τελευταία στιγμή ο Κακάμης έκοψε και έσωσε την εστία του.

Δυο λεπτά αργότερα ο Τσούπρος με το κεφάλι γύρισε με δύναμη τη μπάλα στον Ντουμάνη ο οποίος αιφνιδιάστηκε και την έχασε, αυτή κατέληξε στον Γκουντρουμπή που πάσαρε στον Ματούλα και αυτός με πλασέ στη γωνία πέτυχε το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Ο Στάρις με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κάρφωσε τη μπάλα στην δεξί παραθυράκι του Γούλου ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 34ο λεπτό.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με την ομάδα της Εύβοιας να μην μπαίνει καλά ούτε στο β΄ μέρος, αλλά να έχει και την τύχη απέναντι της.

Στο 57΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Ο Μουξιός έπιασε έναν κεραυνό έξω από τη περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια χτύπησε πάνω στον Ντουμάνη και κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το 1-2.

Τέσσερα λεπτά αργότερα εκτέλεση κόρνερ του Ντράγκαν η κεφαλιά του Ζυγκερίδη δεν ήταν τόσο δυνατή όσο θά ήθελε και ο Γούλος μπλόκαρε.Ο Μεγάλος στο 63΄ από αριστερά έκοψε για τον Ζυγκερίδη που μέσα από τη περιοχή σούταρε δυνατά ο Γούλος έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση.

Στο 84΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Ο Ζυγκερίδης μπήκε στη περιοχή και από μαρκάρισμα του Φουρκιώτη βρέθηκε στο έδαφος ο διαιτητής Τσατσούλης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μ. Γκόφας) Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Στάρις, Τσούπρος, Καρμπάς, Στασινόπουλος, Παπαδάκης (76΄ Γριζανίτης), Ντελέκος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαςν, Μέγάλος.

Ελασσόνα (Β. Μόρας) Γούλος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (93΄ Καραλούλης), Γκαμπέτας, Αρσένης (54΄ Μουξιός), Γκουντρουμπής, Ματούλας (86΄ Καραμούλας), Καραγκούνης (46΄ Μουλτιάς).

Πηγή: Star Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This