Επιλογή Σελίδας

Δε μπόρεσε να αποκομίσει κάτι θετικό στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 16η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 2-0.

Ο Πιερικός είχε εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους που άνοιξε το σκορ με γυριστή κεφαλιά του Μπάλλα στο 16′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεγκόα από δεξιά, και παρά την προσπάθεια του Τοπαλίδη να αποσωβήσει το γκολ.

Το τελικό 2-0 για την ομάδα της Καρδίτσας διαμορφώθηκε στο 73′ με σουτ του Μπενγκόα μέσα από την περιοχή μετά από συρτή σέντρα του Μπαντιμπάγκα από αριστερά.

Ο Πιερικός αγωνίστηκε χωρίς τους Εμπουσί και Γκαγιέγο, με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νικαράγουας ενώ ο Βαζάκας δεν είχε στη διάθεσή του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κουκόλη και Ντίνα,

Παρά την ήττα, η ομάδα του Πιερικού παρέμεινε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στη 10η θέση με 14 βαθμούς και στο +2 από τον 14ο Πανσερραϊκό, έχοντας όμως και 2 αγώνες περισσότερους.

Την προσεχή Τετάρτη οι Κατερινιώτες υποδέχονται τον ΠΟΤ Ηρακλή, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τον α’ γύρο μιας και την Κυριακή υπάρχει ρεπό βάσει προγράμματος. Το παιχνίδι θεωρείται κομβικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνει ο Πιερικός για παραμονή στην κατηγορία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας (ΕΠΣ Τρικάλων) με βοηθούς τους Μανάση (ΕΠΣ Τρικάλων) και Φαλτάκα (ΕΠΣ Γρεβενών).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Πλέγας, Μπάλλας (75′ Βιντάλ), Μπραμπίγια (60′ Μπαντιμπάνγκα), Πολίτης (83′ Γκίνη), Μπενγκόα (75′ Δημούτσος), Μπιανκόνι (83′ Κουτσιανικούλης).

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Τόσκας, Χαρτσιάς, Σούνταρ (82′ Κριμιτζάς), Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Φωκαΐδης (70′ Ίτσιος), Μπουόλι (70′ Ζαφειράκης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This