Επιλογή Σελίδας

Για τέταρτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες έμεινε η Ξάνθη, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα του αξιόμαχου Απόλλωνα Πόντου.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης βρέθηκε και παρακολούθησε το παιχνίδι ο Ζόραν Βούλιτς, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί από τους Ακρίτες, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό προπονητή τον Μιχαηλίδη μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κεχαγιά.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον νεοαποκτηθέντα Αλί Μπαμπά, το σουτ του οποίου έβγαλε με δυσκολία ο Πίτκα, που χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τους παίκτες της Ξάνθης να μην μπορούν να βρουν έστω το ένα γκολ για να επιστρέψουν στις νίκες, μένοντας στο 0-0 και βλέποντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια να αυξάνεται στους εννιά βαθμούς.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάτι, Σουντουρά (79′ Λουφάκης), Ρούνεϊ, Ενομό, Νάσερ (79′ Δαλιανόπουλος), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ και Εσαλό (38′ Φράγκος).

ΑΟ Ξάνθη (Μιχαηλίδης): Ίτσο, Μιχαήλ, Τζανακάκης, Φαζός, Δόρης, Τσέλιος (85′ Θυμιάνης), Γκόμεζ (68′ Γκινσάρι), Δεληγιαννίδης, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά και Ιμπραΐμι (68′ Κρητικός).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This