Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Καλαϊτζή

Ο Ηρακλής αν και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, πλήρωσε δυο αμυντικές του αδράνειες και η Καβάλα (1-2) έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από το Καυτανζόγλειο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Ημίθεος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε δοκάρι με τον Κάκκο. Όμως, η Καβάλα στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Γηραιού κατάφερε να σκοράρει. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σίτκα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Παλαβράκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Παρά το γκολ του ΑΟΚ, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, ενώ δεν τους δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Η πίεση του Ηρακλή απέδωσε καρπούς στο 69ο λεπτό, με τον Τόμας να εκτελεί εύστοχα την εκτέλεση πέναλτι και να φέρνει το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, η ομάδα του Νούρι δεν το έβαλε κάτω και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στην αναμέτρηση, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Σαμπανίδη και πανηγύρισε ένα τεράστιο τρίποντο που αναπτερώνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

ΠΟΤ Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής (46’ Κωστούλας), Χρουσιέλ, Πήλιος, Πατράλης, Παπαστεριανός Μ., Τότσκα (61’ Μπαστακός), Τόμας (87’ Μασούρας), Κάκκο (67’ Άλεξιτς), Καρτσαμπάς.

ΑΟ Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Αρμάλας, Μουσίγια (46’ Θωμαίδης, 85’ Κοέν), Μπελεβώνης, Γροσδάνης (56’ Αλίμι), Έμπερτ, Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (69’ Ρέτσος).

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This