Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός στις Σέρρες, νικώντας με σκορ 1-3 του Πανσερραϊκού και συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα του Πανσερραϊκού ήταν αυτή η οποία είχε την κατοχή της μπάλας και το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, αλλά ο πολύ καλός αμυντικά Αλμωπός δεν άφησε την ομάδα των Σερρών να απειλήσει, κρατώντας ανέπαφη την εστία του με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μισού.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ ο Αλμωπός πάγωσε το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών καθώς ο Χρήστος Ρόβας με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1, μετά από ασίστ του Τριανταφυλλάκη, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς, ενώ οι κυανόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 55′ με τον Τριανταφυλλάκη, αλλά ο τερματοφυλάκας Καβουσάκης είπε το όχι κάνοντας απίθανη απόκρουση.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 68′ με κοντινή προβολή του Μαροκινού Κανίς, μετά από εξαιρετική σέντρα του Αλέξανδρου Ζέρη, κάνοντας το 1-1.

Και εκεί που όλοι πίστευαν πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν από ένα βαθμό, στο 90′ και στο 92′ ο Αλμωπός με δύο γκολ έκανε το 1-3 με τον Σουλιώτη και τον Πέττα αντίστοιχα πετυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη δείχνοντας πως είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Ζέρης, Pinto, Έππας (Παπαβασιλείου 85′), Μαρκιόνι (Κρητικός 74′), Diaz, Ανάκογλου (Κόντσι 55′), Messi, Kanis.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Καράμπελας (Τριανταφυλλάκης 46′), Σέχου, Σουλιώτης, Πρίκας (Γιαλαμούδης 80′), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Παρασκευάς, Γιουκούδης (Πέττας 75′), Μπακουτσής (Κέρθι 46′), Ρόβας (Αδαμίδης 90′).

Πηγή: Αριδαία 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This