Επιλογή Σελίδας

Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Βόλου διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένη από το τελικό 1-1, καθώς τόσο οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας όσο και οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου ήθελαν το μεγαλύτερο δυνατό βαθμολογικό κέρδος, για να πάρουν ανάσες και να ανέβουν πιο ψηλά σε σχέση με τις θέσεις που βρίσκονται στην κατάταξη του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Oι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν ν’ ανοίξουν το σκορ και μάλιστα νωρίς, με τέρμα του Νούσιου στο 8’, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κότος ισοφάρισε στο 49. Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως είχε καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, αλλά τελικά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε για την επίτευξη δεύτερου τέρματος, με αποτέλεσμα να μένει στον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα:

2’: Σουτ του Κουντουριώτη για να διώξει ο Αστράς σε κόρνερ.

8’: Από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, ο Νούσιος θα νικήσει τον Βούγιοβιτς και θα κάνει το 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας.

34’: Από προσπάθεια του Κουντουριώτη, έγινε η σέντρα , ο Ντος Σάντος έκανε το κοντρόλ και στη συνέχεια το σουτ, για να διώξει ο Αστράς σε κόρνερ

44’: Από εκτέλεση κόρνερ του Ντος Σάντος η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστρά.

49’: Με κεφαλιά ο Κότος θα κάνει το 1-1 από εκτέλεση κόρνερ του Ντος Σάντος

63’: Μία περίεργη φάση, με τον Μανάφοβ να κάνει τη σέντρα και την μπάλα να βρίσκει στον Κοζού πρώτα, μετά το δοκάρι και στη συνέχεια μπλοκάρει ο Αστράς.

85’ : O Κουντουριώτης σούταρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Αστρά να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

87’: Για μία ακόμη φορά ο Κουντουριώτης βρέθηκε εντός αντίπαλης περιοχής μετά από μπαλιά του Ντος Σάντος, αλλά ούτε αυτός ούτε ο Κατσούκης μπόρεσαν να τελειώσουν αποτελεσματικά τη φάση.

89’: Ο Στάμου πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα αμυνόμενων και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία ακόμη στατική φάση.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας (69’ Σούλτσε), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Νούσιος, Κόζου, Καλούσης, Μπαλογιάννης, Χατζής, Λουκάς, Λεμάνγκρ (51’ Ζιάκας).

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντος Σάντος, Κόλα (39’ Κότος), Χατζής (42’ Κατσούκης), Κουντουριώτης, Νάνι (46’ Ντιαμπί), Βερνάρδος .

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This