Επιλογή Σελίδας

Ο ΠΑΟΚ Β΄ έστω και μετά από διαδοχικές αναβολές έκανε το ποδαρικό του στο Πρωτάθλημα της Superleague 2 με αντίπαλο τον Αλμωπό στην Αριδαία με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2022, νικώντας με 2-1. 

Ο Δικέφαλος έβαλε από νωρίς τις βάσεις για ένα ευχάριστο απόγευμα στην Αριδαία θέλοντας να δείξει πως η διακοπή και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού δεν θα τον επηρεάσει και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι δύο ομάδες «μέτρησαν» τον αντίπαλο τους, ενώ ο Αλμωπός μπήκε καλύτερα και πίεσε από τα πρώτα λεπτά έχοντας στο δεύτερο κιόλας λεπτό την πρώτη του ξεκάθαρη ευκαιρία με τον Σεχού να βρίσκεται στην περιοχή των «ασπρόμαυρων», να πιάνει την κεφαλιά αλλά βρήκε απέναντι του τον Μπουργάνη που απομάκρυνε ενστικτωδώς και κράτησε το «0» για την ομάδα του.

Εν συνεχεία ο Δικέφαλος ήταν αυτός που ανέβασε την πίεση του για να βρει το πρώτο του γκολ στο 2022, έχοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 15΄με τον Μάριο Τσαούση έπειτα από εκτέλεση φάουλ το οποίο πέρασε ωστόσο άουτ. Εν συνεχεία ήρθαν τα δύο γκολ των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ και να βρίσκει και δεύτερο γκολ στη συνέχεια.

Η αρχή έγινε με τον Χατζηστραβό, ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα εντός περιοχής από τον Γκορτετζιάνι και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων στο 21΄ενώ λίγο αργότερα στο 24ο λεπτό ο Κούτσιας βρήκε και αυτός δίχτυα! Ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος της άμυνας του Αλμωπού και δεν έδωσε πολλά περιθώρια στον γκολκίπερ Παϊτέρη κάνοντας το 0-2.

Προσπάθησε την ανατροπή ο Αλμωπός – Στο ύψος του ο ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι πιο δυνατά, ωστόσο αυτή τη φορά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και δεύτερο του Πρωταθλήματος της Superleague 2, Χρήστο Ρόβα, ο οποίος έπειτα από μία ασυνεννοησία στην άμυνα των Θεσσαλονικέων βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει το 9ο γκολ του στον θεσμό και έβαλε εκ νέου τον Αλμωπό στο παιχνίδι.

Ο Έλληνας στράικερ βρήκε ξανά δίχτυα λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης του ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ από τον ρέφερι Φίτσα, με το σκορ να παραμένει υπέρ του Δικεφάλου που είχε τα ηνία της αναμέτρησης. Στα τελευταία λεπτά ο Αλμωπός έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. 

Στο 90+3 υπήρξε ένταση ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Αλμωπός κέρδισε κόρνερ, ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, Σουλιώτης πήρε την κεφαλιά, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν τα παράπονα τους λέγοντας πως η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα την γραμμή του τέρματος, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία κράτησαν το προβάδισμα τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (85΄Ζαχαρός), Σέχου, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης (72΄Παρασκευάς), Κέρθι (72΄Μπακούτσης), Κολλάρας, Ασλαμπάλογλου, Τριανταφυλάκης (72΄Πέττας), Γιουκούδης, Ροβας

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία) : Μπουργάνης, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας (46′ Μελετίδης) , Τσαούσης, Χατζηστραβός (92′ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (66′ Πανίδης), Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This