Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΟ Καβάλα ήταν καλύτερος από τα Τρίκαλα και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Θα μπορούσε και πιο εύκολα, αν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Τα Τρίκαλα δεν απείλησαν την εστία του Κυρίτση παρά μόνο στο 86` αλλά εκείνος φώναξε και πάλι «παρών». Στην ενδεκάδα του ΑΟΚ έκαναν ντεμπούτο ο Ρέτσος, στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Αλίμι στα άκρα της επίθεσης.

Επανήλθαν στο αρχικό σχήμα ο Πανουργιάς στο κέντρο της άμυνας και ο Γροσδάνης πλάγια στα αριστερά, ο Σαμπανίδης στη θέση του σέντερ φορ. Για πρώτη φορά έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Θωμαΐδης. Σχήμα πάλι με τρεις στόπερ (Στίκας, Αρμάλας, Πανουργιάς). Στον πάγκο έμεινε ο -βασικός με τον Πανσερραϊκό- Νεντέλκοβιτς αλλά και ο σκόρερ στο ίδιο ματς, Μουσία όπως και ο Μπελεβώνης. Εκτός αποστολής ο Σπάσιτς.

Στο Α` μέρος ήταν απειλητικός και καλύτερος από τη Θεσσαλική ομάδα, η οποία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία μπροστά στην εστία του Μιχάλη Κυρίτση. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει από την αρχή. Είχε την υπεροχή. Πέτυχε γκολ στο 70`. Απειλήθηκε μόνο σε μια φάση.

Το φίλμ του αγώνα

Στο 12` η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΚ, όταν από πάσα του Σαμπανίδη, ο Σταμένκοβιτς πλάσαρε μόνος του για να σώσει ο Αγριμάκης.

23`τακουνάκι Σαμπανίδη, σουτ από κοντά του Σταμένκοβιτς ψηλά άουτ.

Στο 35` από πάσα του Έμπερτ, το σουτ του Σαμπανίδη εξουδετερώνει δύσκολα ο Αγριμάκης.

Στο 54` σέντρα του Έμπερτ, ο Αλίμι δεν πιάνει καλά την κεφαλιά από πολύ κοντά για να χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία.

Στο 70` ο Σταμένκοβιτς με πλασέ το 1-0 από ασίστ του Έμπερτ.

86` Ο Χειρίντραντας σουτ ο Κυρίτσης κρατάει το σκορ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

AOK: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Αρμάλας, Πανουργιάς, Ρέτσος 68` Μουσία, Αλίμι 68` Μπελεβώνης, Γροσδάνης 85` Κοέν,  Έμπερτ 92` Θωμαΐδης, Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς.

Τρίκαλα: Αγριμάκης, Αουμπίνο 78` Μυλόπουλος, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Κεχαγιάς, Κουσκουνάς 67` Ντιαλόζι,  Μπαξεβάνος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας.

Το γκολ του ΑΟΚ

Στο 70` ο Σταμένκοβιτς με πλασέ το 1-0 από ασίστ του Έμπερτ.

Η 1η νίκη του ΑΟΚ

Πηγή: proininews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This