Επιλογή Σελίδας

Του Κώστα Λαγού

Η Αρτάκη έχασε στη Λάρισα 1-0 απ’ τον τοπικό Ηρακλή, για τη 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟΝΑ, που ήταν αρκετά ανταγωνιστικός απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου, είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο πέμπτο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Στάρις, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Παπαγιάννης, ενώ στο 23′ είχε διπλή προσπάθεια, αρχικά και πάλι απ’ τον Στάρις και στην επαναφορά απ’ τον Ζαχαρόπουλο, με τους αμυνόμενους και στις δύο περιπτώσεις να διώχνουν, με τον Ηρακλή να προσπαθεί να απειλήσει για πρώτη φορά στο 30′, με σουτ του Κουτσούκη, που πέρασε λίγο πάνω απ’ τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, με την Αρτάκη όμως σταδιακά και πάλι να βρίσκει ρυθμό, έχοντας στο 66′ σουτ με τον Ζυγκερίδη, που απέκρουσε ο Παπαγιάννης.

Όλα έδειχναν ότι το ματς όδευε για ‘λευκή’ ισοπαλία, με την ομάδα της Λάρισας όμως τελικά να φτάνει στη νίκη με γκολ στο 90′ το οποίο σημειώθηκε στο 90′ με σουτ του Παπαδόπουλου.

Διαιτητές: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)/Δόσκορης (Φθιώτιδας)-Γάκος (Φθιώτιδας).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης, Γκαλίτσος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Μαρίνογλου, Μπαμής, Αλεξίου, Χασομέρης, Γκίκα. (Κακαβήσης, Μπρακαμόντε, Μαντενάι, Χάμος, Σταμάτης, Γαργαλάς, Παπαδόπουλος, Ταρτάι, Ντάτσι).

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στράρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαν, Μέγαλος. (Λέκκας, Μακρής, Κατσαρής, Μανωλικίδης, Λιάσκος, Κουτρόπουλος, Χατζηστάμου, Γκριζανίτης, Μητακίδης).

Πηγή: Εύβοια Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This