Επιλογή Σελίδας

Στην 5η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που με γκολ των Κωτσιαρίδη με φάουλ και Κατσαμάγκα με πέναλτι κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον Θησέα Αγριάς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο Εθνικός έφτασε τους 19 βαθμούς και προσπέρασε τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, αυξάνοντας την απόστασή του από την επικίνδυνη ζώνη σε 6 βαθμούς. Εκεί βρίσκεται ο Θησέας και ο Αμβρυσσέας Διστόμου (έχει έναν αγώνα λιγότερο).

Ήταν μια κομβικής σημασίας νίκη για το πιερικό “συγκρότημα” το οποίο πλέον υπερτερεί του Θησέα και σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας καθώς στον α’ γύρο οι Θεσσαλοί είχαν επικρατήσει με 1-0, αν και πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Εθνικός βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε τον Αετό Μακρυχωρίου, έτσι η ομάδα θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς που θα τη διατηρήσουν σίγουρα στο +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το δρόμο της νίκης της ομάδας της Πιερίας “άνοιξε” ο Κωτσιαρίδης σκοράροντας στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το “τρίποντο” για τους Κεραμιδιώτες “σφράγισε” στο 79′ ο Κατσαμάγκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος καθώς ανατράπηκε από τον Κουτσιρίμπα.

Τα γκολ για την ομάδα της Πιερίας πέτυχαν οι Κωτσιαρίδης στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και Κατσαμάγκας στο 79′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή στο 65′ όταν ο Τσανάκας έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Σταυρίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση η οποία κράτησε το μηδέν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννακός με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Λαζαρίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Καραγκούνης, Κόλα, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Μαργαρίτης, Νομικός (82′ Τσενικλής), Σεχολάρι (69′ Καλαϊτζίδης Ν.), Κωτσιαρίδης (82′ Χατζηδίμπας), Μπατζώνης (63′ Κατσαμάγκας).
Στον πάγκο: Χασάπης, Ζουκάν, Καλαϊτζίδης Α., Γιαζιτόγλου, Σιδηρόπουλος.

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Γκάγκας, Αλεξίου, Τσανάκας, Φουρκιώτης 85′ Κουτσούκης), Καρατζώλης (60′ Κατσιγιάννης), Παπαδήμος (70′ Λίτσος), Βαρουξάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This